Komfor, ušteda i preinaka starog sustava

Akcijski popust električnog centralnog grijanja bez cijevi

Ako Vas je ova zima uhvatila nespremne nemojte dozvoliti sljedećoj.
Obnovite Vaš stari sustav grijanja i prepravite zajedničko u etažno

centralno grijanje bez cijevi na struju

Ovim Vam putem želimo predstaviti novu generaciju grijanja na struju koja sadržava sve najbolje iz klasičnog centralnog grijanja te koristi na nov način, bez potrebe za cijevima, ventilima, peći, pumpama i sl. Jednostavno se i brzo postavlja uz maksimalnu mogućnost regulacije i komfora, bez velikih zahvata i bušenja, uz sav komfor centralnog grijanja.

Radi se o aluminijskim radijatorima, na koje je priključen mali kotao u obliku još jednog članka, on sadrži grijač, regulator, zaštitu i sve što je potrebno za samostalan rad radijatora, bez peći i cijevi, kao ni pumpe. Medij za prijenos topline je termo ulje te se na taj način najbolje iskorištava i prenosi energija, pošto se energija oslobađa u samom radijatoru, sva toplina odlazi u prostor koji grijemo i gubici energije su 0%.

Radijatori se u nekim budućim prespajanjima može spojiti na sustave sa cijevima, tipa plin ili drva, te kombinirati sa strujom koja ostaje na njemu bez obzira na plin ili solarno… Moguće je postaviti vremenski uklopnik koji uključuje i isključuje radijator prema željenim satima u danu, rukovanje je jednostavno, montiranje također, a jamstvo od 36 mjeseci Vas čini bezbrižnim.

Posjetite našu web stranicu www.viking.hr te Vam prema želji dostavljamo besplatnu ponudu grijanja za Vaš objekt.

Vaše postojeće radijatore preinačite u Viking sustav grijanja. Vršimo uslugu prepravka i plastifikacije Vaših starih aluminijskih radijatora u člancima za centralno grijanje u električne Viking radijatore.

Traje akcijski popust od 20% za gotovinsko plaćanje, te za kartično poslovanje 10% popusta.
Započinje poseban akcijski popust na kupaonske električne ljestve od 25% za gotovinsko plaćanje.

Obratite se s povjerenjem, za dogovorene poslove u vrijeme ove akcijske promocije ponude su važeće 120 dana sa sadašnjim akcijskim cijenama.

Povratak na Net.hr