Još bolja zabava na Zrću uz besplatni bežični internet

Poznato partijanersko odredište ovog ljeta je dobilo svoj punokrvni virtualan život. Zrće ima HotSpot, a partijaneri još sjajniju zabavu uz potpuno besplatni bežiči internet.

Hotspotom se naziva svako javno mjesto pokriveno bežičnim internetskim (WLAN) signalom dostupnim svima. Obično se postavljaju na frekventna mjesta poput gradskih trgova, kafića, restorana, trgovačkih centara ili marina, a njime se mogu koristiti vlasnici prijenosnika, pametnih telefona, tableta, pa čak i kućnih računala – ako su u dometu signala!

HotSpot na Zrću postavio je Hrvatski Telekom, za njegovo korištenje – ne postoji ograničenje količine prenesenih podataka (instaliranje aplikacija, preuzimanje glazbe i filmova, nadogradnja sustava ili gledanje tv-a u pokretu), brzina u pravilu parira 3G signalu a veza je izuzetno kvalitetna.

Kako početi koristiti HotSpot na Zrću?

Kao prvo biste trebali uključiti WiFi na svom mobilnom uređaju ili prijenosnom računalu. Drugi korak je spojiti se na HotSpot bežičnu mrežu. Ako koristite prijenosno računalo, otvarate internetski preglednik ili uključujete HotSpot mobilnu aplikaciju.U slučaju da se tim uređajem ranije niste spajali na HotSpot, nakon što ste se spojili potrebno je registrirati se. I poslijednji korak – kliknuti na „Kreni surfati“.

Više o HT HotSpotu potražite na https://www.hrvatskitelekom.hr/internet/hot-spot

Multimedia paket HT-a uključuje Deezer – vodeći svjetski glazbeni servis s preko 25 milijuna domaćih i stranih pjesama, MAXtv To Go – s najboljim i ekskluzivnim TV sadržajem u pokretu te Spremalicom i 10 GB besplatnog privatnog on-line prostora za pohranu i dijeljenje najdražih fotografija i ostalog digitalnog sadržaja. Može se koristiti na tabletu, smartfonu, stolnom ili prijenosnom računalu. Tijekom ljeta je Multimedia paket dostupan za 1 kn/mjesečno.
Više na www.hrvatskitelekom.hr

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr