I vi možete izgledati poput Barbare Radulović!

Ritam života u kojem vrijeme postaje najdragocjenija valuta, a stres gotovo epidemija, ima kumulativni učinak na zdravlje koji se manifestira viškom kilograma, lošim tenom, poremećenim metabolizmom i visokom dozom grižnje savjesti jer znamo da naše tijelo zaslužuje samo nabolje.

Upravo zato je velika vijest što je od sada u svim ljekarnama dostupan Metasys, 100 posto prirodan, klinički dokazan i svjetski poznat preparat s trostrukim blagotvornim učinkom: topi kilograme, potiče ljepotu kože, kose i noktiju i čuva vaše zdravlje.

Snaga i učinkovitost njegovog djelovanja pakirana je u obliku kapsula s ekstraktom najkvalitenijeg zelenog čaja na planeti, biljke čije su višestruke razine pozitivnog djelovanja na organizam do sada potvrđene stotinama uglednih studija.

Samo djelovanje Metasysa dokazano je rezultatima 5 nezavisnih velikih međunarodnih istraživanja na kojima je tijekom perioda od četiri godine radilo 60 znanstvenika i liječnika.

Metasys kroz svoj tromjesečni program korištenja omogućava gubitak 5 do 7 kilograma tjelesne težine, smanjuje obujam struka i do 4 centimetra, a potiče i stvaranje čiste mišićne mase, bez obzira je li riječ o muškom ili ženskom organizmu.
Zeleni čaj je jedan od najbogatijih izvora antioksidansa, superheroja našeg organizma, a korištenjem Metasysa ovi superheroji već za 45 dana počinju ubrzano uklanjati slobodne radikale iz tijela – rezultat je usporeno starenje, pomlađivanje kože, te zdravija struktura i sjaj kose i noktiju.

Aktivne tvari Metasys-a potaknut će i izgaranje viška masnih naslaga i pretvarati ih u novu energiju, jednakim intenzitetom kao da ste trčali pola sata dnevno.

Metasys se savršeno uklopio i u životni stil Barbare Radulović, zagrebačke voditeljice i izvršne producentice čija se pozitivna i zdrava energija vidjela u svakom koraku tijekom sudjelovanja u “Plesu s zvijezdama”.

-Metasys koristim svaki dan i pomaže mi u održavanju moje idealne težine, a kosa i nokti mi nikad nisu bili ljepši – rekla je Barbara kojoj su u brizi i očuvanju zdravlja glavni izbor uvijek recepti koje je napisala priroda.

A upravo je Metasys jedan od najboljih recepata prirode koji je potvrdila i znanost.

www.metasys.hr

Povratak na Net.hr