Hotelski doživljaji po najpovoljnijim cijenama

Noćenja u više od 500 luksuznih hotela na najpopularnijim odredištima diljem svijeta, više od 250.000 zadovoljnih članova i do 70 posto povoljnije cijene. Sve što trebate još učiniti je odabrati svoju destinaciju…

Kada tražimo ugodne hotelske pakete obično se zadovoljimo osnovnim kriterijima prema kojima odabiremo svoje prenoćište na putovanju.Čistoća, gostoljubivost i udobnost hotela. Tako je bilo do sada. Nedavno se na našem tržištu pojavio švicarski internet portal Megabon, koji vam omogućuje rezervaciju najboljih hotela po cijeloj Europi. Najveće prednosti portala su jednostavno pretraživanje i narudžba te visoki popusti na hotelske pakete. Putem ovog portala rezervacije vašeg smještaja neće ispunjavati samo standardne kriterije, već ćete uz visoki popust dobiti i ekskluzivni hotelski doživljaj. Zašto si na putovanjima ne bi priuštili testiranje najboljih hotela po Europi po najnižim cijenama? Sve ponude na njihovoj internet stranici, njih više od 500 na više od 99 različitih destinacija diljemcijele Europe, uključuju doručak, wellness i spa usluge u odabranom hotelu, besplatan Wi-Fi, mjesto za parkiranje i druge pogodnosti koje će vam poljepšati boravak kada se nakon dugog dana vratite u hotel i zaželite malo udobnosti. Megabon je, dakle, odlična novost za sve one koji za svoj novac žele najbolje.

ZAJAMČENA KVALITETA I JEDNOSTAVNA KUPNJA

Visoki kriterijikoje ispunjuje portal Megabonjamče da su u Megabon ponudu uključeni samo najbolji hoteli s tri, četiri ili pet zvjezdica po uvijek najpovoljnijim cijenama za vaš odmor. Cijene paketa su pripremljene za dvije ili više osoba. Rezervacija hotela je jednostavna a najbolje od svega je to što sami odabirete termin u kojem ćete iskoristiti njihov popust na izabrani hotel. Sistem plaćanja je također odlično sastavljen jer samo 20% cijene plaćate odmah, dok se ostalih 80% plaća kasnije u odabranom hotelu. Mogućnosti kupnje omogućuju plaćanje putem provjerenih internet sistema, a za svaki slučaj na raspolaganju vam stoje i njihovi ljubazni agenti, koji će vam pomoći oko svake dileme, ukoliko ih nazovete na besplatan broj. Usput vam mogu dati i koristan savjet o destinaciji ili hotelu u kojem namjeravate odsjesti. Pažljivo izabiru svoje hotelske partnere i do sada su svojim strankama omogućili ugodan boravak u hotelu Kempinski Palace Portorož te u najvećem spa centru Hrvatskoj, u hotelu The View. U Pragu vam nude potpuno opuštanje u prestižnom hotelu s 5 zvjezdica, hotelu Corinthia, kao i u jednom od najboljih hotela na Mykonosu Grace Luxury hotelu . U Toskani vas čeka prekrasan pogled na okolicu iz hotela Vicarello Di Voltera. U svojoj ponudi imaju i hotel Sant Pere Del Bosc hotel&spa, iz LLoret de Mara u Španjolskoj, koji se nalazi na 92. mjestu ljestvice najbolje ocjenjenih hotela izdavačke kuće Conde Nast, objavljene od straneVogue, GQ,…, te brojne druge provjerene hotele.

BAJKA U DVOJE

Posebno kada planirate putovanje u dvoje, Megabon je zasigurno portal koji će vas iznenaditi svojim ponudama. Odabrati možete najljepša putovanja u spa hotelima uz more. Pustite da vas očara pogled na more dok se prepuštate bogatom wellness programu. Ako odaberete Megabon odmor u europskim prijestolnicama, omogućiti će vam uživanje u hotelskim uslugama bez dodatne nadoplate. Megabon je također bogatariznica ideja za nezaboravan doživljaj, koji će vam biti omogućen do -70% povoljnije. Megabonu je svoje povjerenje iskazalo više od 250 000 ljudi koji znaju kako dobiti najbolji odmor za najbolju cijenu.

Povratak na Net.hr