Hitna dostava u Zagrebu!

Ako ste u žurbi i ne možete uskladiti sve aktivnosti, prepustite web servisu Pauza.hr da se pobrine kada su u pitanju doručak, ručak ili večera.

Web servis Pauza.hr vas definitivno može najbolje i najbrže nahraniti. Postupak naručivanja hrane brz je i jednostavan. Sve što trebate je odabrati jelo iz nekog od restorana koji imaju dostavu u vaš kvart i naručiti. Nakon što ste naručili hranu, restoran će vam potvrditi narudžbu s procjenom vremena dostave. I to je sve! Pričekajte dostavljača da vam pokuca na vrata. Bez telefoniranja, bez zauzetih linija, bez gnjavaže…

Restorani na Pauza.hr svakodnevno ažuriraju svoje jelovnike. Ponuda je raznovrsna, možete odabrati domaću kuhinju, talijansku, meksičku, arapsku, japansku, kinesku,… što god vam je u tom trenutku po volji. Osim verzije na hrvatskom jeziku Pauza.hr ima verziju i na engleskom jeziku što omogućuje i strancima koji su u Hrvatskoj naručivanje hrane bez poteškoća.

Prema izboru stručnog žirija natječaja VIDI WEB TOP 100, web servis Pauza.hr uvršten je na listu od deset najboljih web portala u Hrvatskoj i regiji za 2011. godinu, u kategoriji Sport, Zdravlje, Prehrana.

Povratak na Net.hr