Hervis XXXL lopta i kopačka

Hervis Sports, vodeći europski lanac trgovina sportske opreme, okupirao je ovog tjedna centar Zagreba povodom otvorenja najnovijeg Hervis prodajnog mjesta u novom trgovačkom centru City Center One East na Žitnjaku. Zagrepčane koji će se zateći na Cvjetnom trgu ili pak u parku Zrinjevac, ovog utorka i srijede dočekat će gigantska košarkaška lopta, kao i jednako velika nogometna kopačka uz prisustvo šarmantnih animatora, a sve to uz nezaobilaznu priliku za uštedu.

U tri koraka do uštede – Pronađite skulpturu, preuzmite letak i dođite u novi Hervis

Povodom proslave pete godišnjice poslovanja u Hrvatskoj i otvorenja najnovijeg Hervis prodajnog mjesta u City Centeru One East, Hervis nagrađuje svoje vjerne kupce, kao i one koji će to tek postati, s 15 posto popusta na artikl po izboru. Zabavite se s Hervisovim šarmantnim animatorima na dvije lokacije u samom centru Zagreba, fotografirajte se sa sportskim skulpturama, preuzmite letak i ostvarite popust. Popust je moguće iskoristiti isključivo u novom Hervis prodajnom mjestu – u City Centru One East od četvrtka, 29. ožujka do nedjelje, 01.travnja 2012.

Sudjelujte u ‘Hervis triatlonu’ u zagrebačkim prodavaonicama Hervisa i osvojite brdski bicikl

U subotu, 31. ožujka s početkom u 10 sati u svim zagrebačkim prodavaonicama Hervisa započinje animacijski program „Hervis triatlon“. Najbrži u potrazi za skrivena tri artikla iz sportske discipline triatlona (plivanje, trčanje, biciklizam) ima priliku osvojiti brdski bicikl, drugoplasiranog očekuju role, a trećeplasiranog sportske tenisice. Proglašenje pobjednika proglasit će radijska voditeljica Tatjana Jurić u subotu, 31. ožujka u 19 sati u novootvorenoj prodavaonici Hervisa u u City Centru One East.

Povratak na Net.hr