Grijeh je ne okupati se ovdje!

Grad Rabac može se pohvaliti nagradom ‘Plavog cvijeta’, nagradom koju dodjeljuje Hrvatska turistička zajednica najljepše uređenim turističkim mjestima na Jadranu. ‘Hotel Marina’ nalazi se u opuštajućem hladu borove šume s pogledom na romantični šljunčani zaljev. Dok ste ondje, ne propustite posjetiti povijesni grad Labin i njegovu staru jezgru.

Ponuda dana za vas je pripremila ponudu za 2 noćenja s polupansionom za dvije osobe u hotelu „Marina“ u periodu do 29.6.2013. za 795,00 kn ili od 29.6. do 13.7.2013. za 1.095,00 kn. U ponudu je uključeno i korištenje velikog (16mx9m) vanjskog bazena s morskom vodom te boravišna pristojba, a razveselit će vas i dvije ulaznice za posjet Narodnom muzeju Labin koji bez greške, oduševi svakog posjetitelja.

Hotel je od centra grada udaljen 800 metara, a predivna plaža i čisto, plavo more nalaze se svega 50 metara ispred hotela. U blizini naselja postoji mogućnost najma bicikala, teniskih terena, ronilačke opreme, a u okolici hotela naći ćete konobu, restoran i kafić po svačijem ukusu jer u Rapcu sadržaja nikad nije manjkalo.

U klimatiziranom restoranu uživat ćete u vrhunskom švedskom stolu koji će razveseliti sve ljubitelje vrhunske istarske kuhinje. Besplatan WiFi Internet možete koristiti na području hotelske recepcije, a ukoliko dolazite vlastitim autom budite mirni jer i parking je besplatan za sve goste hotela.

Hotelske sobe vrhunski su opremljene, veličine 16 m2 s lijepo uređenom kupaonicom i satelitskom televizijom za one koji vole predahnuti prije izlaska. Dijete do dvije godine starosti u sobi s roditeljima boravi gratis. Također, moguća je nadoplata za treću osobu u sobi. Savjetujemo da i prije same kupovine provjerite raspoloživost termina koji vas zanima i budete sigurni da će ovaj godišnji proći baš kako ste planirali.

Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati.

Uz jamstvo i kontrolu kvalitete i garanciju sigurne kupovine pridružite se Ponuda dana Timu od 160.000 korisnika koji se iz dana u dan vraćaju portalu kojem vjeruju.

Povratak na Net.hr