banner

nastavljaju sa akcijama

Germania i NK Varaždin uručili donaciju vrijedne medicinske opreme varaždinskoj bolnici

Germania Sport kladionica nastavlja s humanitarnim aktivnostima i donacijama onima kojima je pomoć najpotrebnija

NK Varaždin i ponosni sponzor kluba Germania Sport kladionica, u varaždinskoj su Općoj bolnici uručili vrijednu donaciju medicinske opreme – generator protoka AIRVO2 s grijačem za aktivno ovlaživanje i netrošivim senzorom kisika za precizno monitoriranje FIO2 tijekom terapije visokim protokom.

U ime Germanije, donaciju je zamjeniku ravnatelja Damiru Poljaku i pomoćnici ravnatelja za sestrinstvo Anici Sekovanić uručio regionalni menadžer Germania Sport kladionice Tomislav Sokol, a pomogli su mu i članovi NK Varaždina, tehnički direktor Dario Jertec, team menadžer Nikola Pongrac i kapetan momčadi Marko Stolnik.

„Naše društveno odgovorno poslovanje je zasnovano na posvećenosti menadžmenta i svih zaposlenih dobrobiti zajednice i pojedinca. Ponašati se odgovorno za nas znači da smatramo da ne postoji segment društva u kojem nema prostora za unapređenje njegove kvalitete i bez takvog odnosa prema zajednici nema napretka društva, ali ni rasta same tvrtke,“ poručuju iz Germanije.

Uz pomoć u opremi bolnicama, Germania aktivisti u proteklih nekoliko tjedana doniraju i voće i sokove liječnicima i medicinskom osoblju diljem Hrvatske. Riječ je o velikoj akciji tvrtke Germania Sport, usmjerenoj ka liječnicima i medicinskom osoblju u hrvatskim bolnicama koje se bore s pandemijom virusa COVID-19, a kojima Germania donira svježe voće hrvatskih OPG-ova te vitaminske sokove za olakšanje u njihovom radu.

Akcija je nastavak društveno odgovornih aktivnosti nakon prvobitnih donacija u 9 hrvatskih bolnica kojima je Germania donirala ukupno 400.000 kn.

Povratak na Net.hr