donacija

Germania donirala voće Kliničkom bolničkom centru Rijeka

Nakon Osijeka i Čakovca, tvrtka Germania Sport nastavlja pomagati, donacijom u Rijeci

Riječ je o velikoj akciji tvrtke Germania Sport, usmjerenoj ka liječnicima i medicinskom osoblju u hrvatskim bolnicama koje se bore sa pandemijom virusa COVID-19, a kojima Germania donira svježe voće hrvatskih OPG-ova te vitaminske sokove za olakšanje u njihovom radu.

Akcija je nastavak društveno odgovornih aktivnosti nakon prvobitnih donacija u 9 hrvatskih bolnica kojima je Germania donirala ukupno 400.000kn.

Donirano voće proizvod je hrvatskih OPG-ova, na taj način želi se olakšati poslovanje i hrvatskim poljoprivrednicima, a donaciju bolnici dodijelili su zaposlenici Germanije s područja Rijeke, Helena Jasnić i Andrija Mrvčić.

„Liječnici i medicinsko osoblje stoje na prvoj liniji obrane protiv ovog virusa koji nam je svima promijenio živote, svjesni smo njihovih vanrednih napora i želimo im na neki način olakšati njihov posao. Osim što pomažu, ovi ljudi riskiraju vlastito zdravlje, pa smo im ovim putem htjeli poslati nedvosmislenu poruku da mislimo na njih. Od početka smo uključeni u borbu protiv koronavirusa i nastavit ćemo i dalje pomagati cjelokupni sustav. Heroji su svuda među nama i ovim putem im želimo zahvaliti i barem kratko uljepšati dan“, poruka je Germanije.

Povratak na Net.hr