banner

Nastavljaju sa akcijama

Germania donirala svježe voće i sokove liječnicima i medicinskom osoblju u Puli

“Hvala što mislite na nas”, poručuju djelatnici bolnica koje su u proteklih dva tjedna obišli aktivisti tvrtke Germania Sport.

Nakon Osijeka, Rijeke, Čakovca, Bjelovara, Splita, Zadra, Vinkovaca i Zagreba, tvrtka Germania Sport nastavlja pomagati, donacijom u Puli.

Riječ je o velikoj akciji tvrtke Germania Sport, usmjerenoj ka liječnicima i medicinskom osoblju u hrvatskim bolnicama koje se bore sa pandemijom virusa COVID-19, a kojima Germania donira svježe voće hrvatskih OPG-ova te vitaminske sokove za olakšanje u njihovom radu.

Akcija je nastavak društveno odgovornih aktivnosti nakon prvobitnih donacija u 9 hrvatskih bolnica kojima je Germania donirala ukupno 400.000kn.

„Naše društveno odgovorno poslovanje je zasnovano na posvećenosti menadžmenta i svih zaposlenih dobrobiti zajednice i pojedinca. Ponašati se odgovorno za nas znači da smatramo da ne postoji segment društva u kojem nema prostora za unapređenje njegove kvalitete i bez takvog odnosa prema zajednici nema napretka društva, ali ni rasta same tvrtke.“ poručuju iz Germanije.

Donaciju su uručili djelatnici Germanije Sport, Klara Kovač, Elvira Topčagić, Mirjana Rosanda i Nemanja Erceg.

Svjesna ozbiljnosti situacije u kojoj se cijela zemlja nalazi, ovom gestom Germania želi prenijeti poruku svim medicinskim djelatnicima da nisu sami, a istovremeno pomažući hrvatskim poljoprivrednicima.

Povratak na Net.hr