DONACIJA

Germania donirala svježe voće i sokove liječnicima i medicinskom osoblju u Čakovcu i Osijeku

“Hvala što mislite na nas”, poručuju djelatnici bolnica koje su u proteklih nekoliko dana obišli aktivisti tvrtke Germania Sport

Riječ je o velikoj akciji tvrtke Germania Sport, usmjerenoj ka liječnicima i medicinskom osoblju u hrvatskim bolnicama koje se bore sa pandemijom virusa COVID-19, a kojima Germania donira svježe voće hrvatskih OPG-ova te vitaminske sokove za olakšanje u njihovom radu.

Akcija je nastavak društveno odgovornih aktivnosti nakon prvobitnih donacija u 9 hrvatskih bolnica kojima je Germania donirala ukupno 400.000kn.

„Liječnici i medicinsko osoblje stoje na prvoj liniji obrane protiv ovog virusa koji nam je svima promijenio živote, svjesni smo njihovih vanrednih napora i želimo im na neki način olakšati njihov posao. Osim što pomažu, ovi ljudi riskiraju vlastito zdravlje, pa smo im ovim putem htjeli poslati nedvosmislenu poruku da mislimo na njih. Od početka smo uključeni u borbu protiv koronavirusa i nastavit ćemo i dalje pomagati cjelokupni sustav. Heroji su svuda među nama i ovim putem im želimo zahvaliti i barem kratko uljepšati dan“, poručuju iz Germanije.

Donaciju su ispred Županijske bolnice u Čakovcu primili Goran Toplek, pomoćnik ravnatelja, Valerija Korent, dr.Igor Šegović, Monika Vidović i Sandra Novak, a ispred Germanije, donaciju su uručili Goran Makar i Karolina Habijan.

Nakon Čakovca, Germania se zaputila u Klinički bolnički centar u Osijeku gdje je isti dan održana donacija voća i vitaminskih sokova za sve liječnike i osoblje KBC-a Osijek.

Iz Germanije poručuju da su svjesni ozbiljnosti situacije u kojoj se cijela zemlja nalazi i ovom gestom žele prenijeti poruku svim medicinskim djelatnicima da nisu sami, a istovremeno pomažući hrvatskim poljoprivrednicima.

Povratak na Net.hr