Dovedi prijatelja i proširi sreću!

Evotv misli na svoje vjerne korisnike te im je od 3. listopada pa sve do 15. studenog omogućio da preporuče svoju evotv sreću prijateljima i za sebe ostvare pogodnosti. Akcijom „Dovedi prijatelja“ postojeći vjerni korisnici mogu si osigurati gledanje šest evotv buketa za jednu kunu mjesečno po dovedenom prijatelju.

Brojna međunarodna istraživanja pokazuju da je najveći faktor u odabiru neke usluge upravo preporuka prijatelja ili obitelji. Također, istraživanje koje je za evotv u lipnju ove godine provela Tvornica istraživanja pokazalo je da su korisnici evotv-a najzadovoljniji korisnici PAY TV usluga u zemlji. Čak 88 posto je zadovoljno ili iznimno zadovoljno u svim ispitanim kategorijama – odnos prema korisnicima, korisnička podrška, cijena, izbor programa, jednostavnost sučelja, kvaliteta signala. Da je preporuka prijatelja i obitelji iznimno važna, ovo je istraživanje također potvrdilo s obzirom na to da se gotovo 18 posto korisnika odlučilo za evotv upravo zbog tog razloga, dok je kod konkurentskih pružatelja taj postotak dvostruko manji.

Preporukom prijateljima može se ostvariti čak do 10 mjeseci gledanja šest evotv buketa za jednu kunu mjesečno. Kupon i uvjeti ove akcije dostupni su na stranici http://www.evotv.hr/novosti/evotv-nagraduje-vjerne-i-zadovoljne-korisnike.

Povratak na Net.hr