Do brzog online zajma putem interneta

Moguće je da ste se već susreli s informacijama o online pozajmicama putem kojih možemo doći do novca na izuzetno jednostavan način i to u vrlo kratkom roku, no pitate se koliko je takva posudba novca u Hrvatskoj realno ostvariva i uobičajena te jeste li i sami u mogućnosti koristiti takvu uslugu brze pozajmice novca.

U EU i svijetu financijske institucije koje se bave mikrokreditiranjem prisutne su već godinama. Poseban porast popularnosti zajmova koje nude događa se u zadnjem desetljeću, a ulaskom Hrvatske u Europsku uniju, te u skladu s EU direktivama, ova usluga postala je dostupna i građanima Hrvatske.

Takvi kratkoročni zajmovi manjih novčanih iznosa namjenjeni su rješavanju nenadanih financijskih izdataka i lakšem premošćivanju perioda između dva primanja.

Popularnost tih zajmova usko je vezana i uz ubrzan razvoj i uporabu interneta i moderne tehnologije u svakodnevnom životu. Korištenjem pametnih telefona doslovno nam je sve na dlanu, pa tako i novac!

Brzi online zajam – novac na dlanu

Teško je naći osobu koja najmanje jedanput u životu nije bila u situaciji da hitno treba novac koji ne posjeduje te da ga želi posuditi. Sada i građani naše zemlje imaju mogućnost korištenja online zajmova kao što to već duži niz godina čine građani širom svijeta.

Firma Cash-Expert  specijalizirana je za dodjeljivanje kratkoročnih potrošačkih zajmova putem interneta.

Profesionalnost njihove ponude očita je već kroz samu internetsku stranicu na kojoj su izuzetno jasno i jednostavno prikazane vrste zajmova i pripadajući izračuni, kao i svi ostali uvjeti poslovanja. Jednostavnost podnošenja upita te brzina isporuke novca dodatne su prednosti.

Brzi online zajam – izbor svakog četvrtog Amerikanca

Prema podacima Američkog udruženja za financijske usluge iz 2019. godine, od četiri punoljetna građana SAD-a u prosjeku je više od jednog zatražilo osobni online zajam te više od 19 milijuna američkih kućanstava, gotovo jedno od šest.

Australija je tek iznenađenje: nedavno istraživanje pokazuje da se 85,8 % ovakvih kredita ostvarilo putem interneta, u usporedbi sa samo 5,6 % 2010. godine.

Korištenje takvih usluga uobičajen je dio života i milijuna Britanaca, a na pitanje je li takav zajam pomogao njihovoj financijskoj situaciji, većina je odgovorila pozitivno.

Kako ostvariti online zajam?

Odlično je to što iz mira svog doma, putem mobilne aplikacije ili putem računala, možemo zatražiti zajam, no ono što nas zanima je – jesmo li mi u mogućnosti dobiti odobrenje takvog upita?

U tehničkom smislu, ono što je potrebno imati je osobna e-mail adresa i aktivan telefonski ili mobilni broj te pristup internetu.

Zatim je važno da:

·        smo punoljetni državljani Republike Hrvatske

·        imamo redovita primanja (plaća ili mirovina)

·        posjedujemo neblokiran i nezaštićen tekući račun

Odlično je to što nam ne trebaju jamac, zalog pokretnine, nekretnine ili depozit.

Korisnicima odgovaraju i ove prednosti:

• fleksibilno vrijeme predaje zahtjeva, od 0 – 24 h svaki dan, 7 dana u tjednu

• nije potrebno objašnjavati razloge posudbe novca

• izuzetno jasan izračun pristojbe i plan povrata novca prikazan na internetskoj

stranici

• minimalna količina potrebne dokumentacije

 

Na primjer, od dokumentacije treba priložiti samo fotografiju osobne iskaznice i fotografiju kartice tekućeg računa te zadnju platnu listu ili odrezak od mirovine. Uz prilaganje skeniranih (fotografiranih) osnovnih dokumenata dolazimo do hitno potrebnog novca u najkraćem mogućem roku.

Po odobrenju zahtjeva Cash-Expert  izuzetno brzo isplaćuje zatražen iznos u kunama na naš tekući račun, nerijetko i u roku od samo 15 minuta nakon odobrenja zahtjeva.

Želite li saznati više o ovoj temi ili koristiti ovakvu uslugu, posjetite stranicu

Cash-Expert  i pridružite se milijunima korisnika diljem svijeta koji ovim putem svakodnevno dolaze do novca potrebnog za rješavanje manjih prolaznih financijskih izazova.

Povratak na Net.hr