Cash Back kredit donosi povrat do 10.000 kuna

Sberbank d.d. klijentima nudi jedinstveni kreditni proizvod na hrvatskom tržištu – Cash Back kredit – kojim nagrađuje urednu otplatu kredita.

Cash Back kredit je nenamjenski kredit s valutnom klauzulom u eurima kojeg je, prema izboru klijenta, moguće ugovoriti s rokom otplate na 5 ili 10 godina uz kamatnu stopu od 8,00% godišnje (EKS 8,77%) u iznosu do 15.000 eura.

Ono što ovaj nenamjenski kredit čini jedinstvenim na hrvatskom tržištu je činjenica da će Sberbank d.d. klijente koji uredno otplaćuju svoj Cash Back kredit nagraditi povratom sredstava od ukupno 10% iznosa odobrenog kredita za kredite ugovorene na rok otplate od 10 godina (maksimalno 10.000 kuna), odnosno 5% iznosa odobrenog kredita za kredite s rokom otplate na 5 godina. Nagrada će se klijentima koji uredno plaćaju svoje obveze isplaćivati na način da će se na kraju svake godine uredne otplate klijentima s kreditom na 5 godina isplatiti 1/5 ukupnog iznosa nagrade, a klijentima s kreditom na 10 godina 1/10 ukupne nagrade.

To konkretno znači da će klijent koji je podigao 100.000 kuna kredita uz rok otplate od 10 godina i vraća ga uredno, bez zastoja u otplati, na kraju svake godine otplate dobiti povrat od tisuću kuna, odnosno ukupno 10.000 kuna. Naravno, ukoliko klijent postane neuredan u otplati kredita, nagrada se od tog trenutka neće isplatiti za preostalo vrijeme trajanja otplate.

„Sberbank je jedina banka na tržištu koja nagrađuje svoje klijente za urednost u otplati kreditnih obveza. To je naš bonus, nagrada i zahvalnost klijentima koji su uredni u servisiranju svojih obveza,“ kazala je predsjednica Uprave Sberbank d.d. Andrea Kovacs-Wöhry.

Sberbank je jedna od vodećih banaka u Europi te jedna od najvećih i najbrže rastućih globalnih financijskih institucija. U godišnjem izboru uglednog britanskog financijskog mjesečnika Euromoney, Sberbank je 2013. godine proglašena najboljom bankom regiji srednje i istočne Europe (CEE). Ova se nagrada smatra najprestižnijom nagradom u segmentu globalnih financijskih usluga, a kriteriji koji se primjenjuju u postupku odabira najboljih banaka su veličina, profitabilnost, stopa rasta, usporedba s izravnim konkurentima i sposobnost prilagodbe novim kretanjima na tžištu kako bi se ispunili zahtjevi klijenata.

Povratak na Net.hr