Akcija – električnog centralnog grijanja bez cijevi!

Ako Vas je ova zima uhvatila nespremne nemojte dozvoliti sljedećoj.

Ovim Vam putem želimo predstaviti novu generaciju grijanja na struju koja sadržava sve najbolje iz klasičnog centralnog grijanja te koristi na nov način, bez potrebe za cijevima, ventilima, peći, pumpama i sl. Jednostavno se i brzo postavlja uz maksimalnu mogućnost regulacije i komfora, bez velikih zahvata i bušenja, uz sav komfor centralnog grijanja.

Radi se o aluminijskim radijatorima, na koje je priključen mali kotao u obliku još jednog članka, on sadrži grijač, regulator, zaštitu i sve što je potrebno za samostalan rad radijatora, bez peći i cijevi, kao ni pumpe. Medij za prijenos topline je termo ulje te se na taj način najbolje iskorištava i prenosi energija, pošto se energija oslobađa u samom radijatoru, sva toplina odlazi u prostor koji grijemo i gubici energije su 0%.

Također je moguće Vaše sadašnje radijatore preinačiti u Viking sustav grijanja.

Posjetite našu web stranicu www.viking.hr te Vam prema želji dostavljamo besplatnu ponudu grijanja za Vaš objekt.

Akcijski popust 5%!

https://www.facebook.com/viking.heating

Radijatori se u nekim budućim prespajanjima može spojiti na sustave sa cijevima, tipa plin ili drva, te kombinirati sa strujom koja ostaje na njemu bez obzira na plin ili solarno… Moguće je postaviti vremenski uklopnik koji uključuje i isključuje radijator prema željenim satima u danu, rukovanje je jednostavno, montiranje također, a jamstvo od 36 mjeseci Vas čini bezbrižnim.

Objesite radijator na zid, priključite u najbližu utičnicu i jednostavno uživajte u toplini.

//www.youtube.com/embed/lqC4obVq7jI

Povratak na Net.hr