8 od 10 žena je uspjelo ukloniti celulit

Imate celulit? Preko 90 posto žena ima celulit. Ali ne brinite – našli smo izuzetno djelotvorno rješenje.

Problemi sa celulitom jako utječu na samopouzdanje. Celulit se najčešće javlja kao posljedica loše cirkulacije u predjelu bedara, stražnjice, nadlaktice i trbuha. Kod celulita dolazi do promjena staničnog tkiva kože, tako da se u masnim stanicama povećava se količina vode i nakupljaju se masti. Stoga je važno redovito koristiti proizvode koji sadrže potpuno prirodne djelotvorne sastojke poput bršljana, ružmarina, kadulje, limunskog eukaliptusa, marelice i badema.

BIOmedis mlijeko protiv celulita sa bršljanom i ružmarinom koje pomaže da masnoće, zarobljene ispod kože, ponovno dođu u krvotok te tamo sagore. Proizvod je testiran na 50 žena u dobi između 40 i 55 godina. U jako kratkom vremenu je svim ženama skinuti celulit na način da im je jednom dnevno umasirano BIOmedis mlijeko protiv celulita i, područja zahvaćena celulitom, omotana prozirnom folijom te ostavljeno da prirodni sastojci djeluju 60 minuta.

Zahvaljujući ružmarinu, kadulji i limunskom eukaliptusu BIOmedis mlijeko protiv celulita djelotvorno utječe na masne naslage na bedrima i bokovima, a koža postaje mekana i blistava. Istodobno sa smanjenjem celulita stimulira i cirkulaciju te protok krvi.

Bršljan je jedan od najpoznatijih prirodnih saveznika u borbi protiv narančine kore. Koristi se za smanjivanje masnoća u tijelu. Uklanja višak vode, a to rezultira i smanjenjem i uklanjanjem neželjenih masnih naslaga. Bršljan stimulira mikrocirkulaciju između celulitnog tkiva gdje je cirkulacija skoro jednaka nuli. Rastvara masnoće i sprječava nakupljanje novih. Udio marelice i badema osigurava brzo upijanje i hidratizaciju te toniziranje i napinjanje kože.

Također u posebnoj ponudi imate i Set protiv celulita uz uštedu od 99,99Kn.

Kako naručiti svježu i prirodnu kozmetiku BIOmedis?

Da li biste voljeli da netko umjesto vas kupi samo najkvalitetnije 100% prirodne sastojke i od njih napravi vrhunsku svježu i prirodnu kozmetiku za njegu lica i tijela? Obiteljska tradicija u fitoterapiji i homeoterapiji je starija od 140 godina.

Samo zato jer se radi o svježoj i potpuno prirodnoj kozmetici bez parabena, kortikosteroida i kemijskih dodataka organizirali smo dostavu direktno iz proizvodnje u Vaš dom, na posao ili u ljekarnu Mandis Pharm. Dostava je unutar 24-48 sati i potpuno je besplatna. Narudžbe možete predati na web stranici www.biomedis.eu. Moguće je plaćanje pouzećem ili kreditnim i debitnim karticama.

Već danas možete nas potražiti i u ljekarnama Mandis Pharm na slijedećim lokacijama:
1. Mandis Pharm, Mesnička 4, Zagreb – tel. 01/ 48 33 837
2. Mandis Pharm, Branimirova 65, Zagreb – tel. 01/ 46 82 419
3. Mandis Pharm, Ede Murtića 6,Zagreb – tel. 01/ 66 01 530
4. Mandis Pharm, Brezovička cesta 123, Brezovica – tel. 01 /65 38 588
5. Mandis Pharm, Shopping centar Portanova, Svilajska 31a, Osijek – 031/ 297 850
6. Mandis Pharm, V. Holjevca 12, Karlovac – 047/ 645 613
7. Mandis Pharm, Shopping centar City Colosseum, Josipa Rimca 7, Slavonski Brod – 035/ 250 492

Pratite nas na Facebooku gdje uz malo sreće možete na dar dobiti jedan od BIOmedis proizvoda.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr