10.000 dodatnih razloga za zivotno osiguranje

Sigurno se slazete da je, u nepredvidljivim vremenima koja nas okruzuju, obitelj glavni izvor srece, osobnog zadovoljstva i ispunjenja.

8.5.2014.
18:43
VOYO logo

Sigurnost i zastita najblizih svima nam je na prvom mjestu. Kako biste zastitili sebe i svoju obitelj, ugovorite policu mjesovitog zivotnog osiguranja sAktiv Premium u razdoblju do 2. lipnja i osvojite vrijedne nagrade:

− 1 x 10.000 kuna na Diners Club kartici − 1 x 5.000 kuna na Diners Club kartici − 4 x 2.000 kuna na Diners Club kartici

Tekst se nastavlja ispod oglasa

sAktiv Premium ugovara se za slucaj smrti i dozivljenja, uz visekratno placanje premije (godisnje, polugodisnje, tromjesecno ili mjesecno). Pristupna dob osiguranika je 18 do 65 godina, a trajanje osiguranja od 5 do 40 godina (najdulje do 85. godine). Ovisno o potrebi policu sAktiv Premium mozete koristiti i kao jamstvo otplate kredita. Dodatna pogodnost ovog osiguranja je isplata 3 posto osigurane svote za rodenje djeteta, pod uvjetom da je rodeno poslije 6 mjeseci trajanja osiguranja te trajno oslobadanje placanja premije u slucaju invaliditeta od 80 posto ili vise, kao posljedice nesretnog slucaja.

Za vise informacija posjetite www.erste-osiguranje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo