NIKADA POVOLJNIJE – 33 % / NIKADA POVOLJNIJE – 33 %

Ukoliko Vam je dosta hladnoće i vlage u kupaonici , vlažnih ručnika i hladnih podova, idealna je prilika da iskoristite akciju proizvođačkih cijena u Vikingu na kupaonske radijatore.

16.2.2012.
9:36
VOYO logo

Klasične masivne ljestve za centralno grijanje, pokreću se pomoću posebnog električnog grijača sa elektronskim termostatom na samom radijatoru i ne zagrijavaju smo zrak, nego isijavaju toplinu poput vatre i zagrijavaju isijavanjem sve predmete oko sebe, kao i zidove. Također zbog oblika ljestvi možete na njima bezbrižno sušiti i grijati ručnike kao i ostalo rublje.

Radijatori su univerzalni, te su u ovom sustavu pogonjeni su strujom od 600 ili 900W snage (ovisno o veličini), tako da to neće biti udarac za Vaš budžet, dok će osjećaj topline u kupaonici biti nešto bez čega više nećete moći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radijator se u nekim budućim prespajanjima može spojiti na sustave sa cijevima, tipa plin ili drva, te kombinirati sa strujom koja ostaje na njemu bez obzira na plin ili solarno... Moguće je postaviti vremenski uklopnik koji uključuje i isključuje radijator prema željenim satima u danu, rukovanje je jednostavno, montiranje također, a jamstvo od 36 mjeseci Vas čini bezbrižnim.

Objesite radijator na zid, priključite u najbližu utičnicu i jednostavno uživajte u toplini kupaonice uz 33% proizvođačkog popusta na cijenik još iz 2008g.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostatak ponude možete pogledati na www.viking.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo