NIKADA POVOLJNIJE – 33 %

Ukoliko Vam je dosta hladnoće i vlage u kupaonici , vlažnih ručnika i hladnih podova, idealna je prilika da iskoristite akciju proizvođačkih cijena u Vikingu na kupaonske radijatore.
Iskorisite priliku prije promjene PDV-a…akcija traje od danas do 01.03.

Klasične masivne ljestve za centralno grijanje, pokreću se pomoću posebnog električnog grijača sa elektronskim termostatom na samom radijatoru i ne zagrijavaju smo zrak, nego isijavaju toplinu poput vatre i zagrijavaju isijavanjem sve predmete oko sebe, kao i zidove. Također zbog oblika ljestvi možete na njima bezbrižno sušiti i grijati ručnike kao i ostalo rublje.

Radijatori su univerzalni, te su u ovom sustavu pogonjeni su strujom od 600 ili 900W snage (ovisno o veličini), tako da to neće biti udarac za Vaš budžet, dok će osjećaj topline u kupaonici biti nešto bez čega više nećete moći.

Radijator se u nekim budućim prespajanjima može spojiti na sustave sa cijevima, tipa plin ili drva, te kombinirati sa strujom koja ostaje na njemu bez obzira na plin ili solarno… Moguće je postaviti vremenski uklopnik koji uključuje i isključuje radijator prema željenim satima u danu, rukovanje je jednostavno, montiranje također, a jamstvo od 36 mjeseci Vas čini bezbrižnim.

Objesite radijator na zid, priključite u najbližu utičnicu i jednostavno uživajte u toplini kupaonice uz 33% proizvođačkog popusta na cijenik još iz 2008g.

Ostatak ponude možete pogledati na www.viking.hr.

Povratak na Net.hr