PROMO

Želite drugo liječničko mišljenje? Sada ga možete dobiti brzo, jednostavno i – gratis!

Sigurno ste čuli za priču prijateljevog prijatelja koji je mjesecima mislio da ima ozbiljnu bolest sve dok nije saznao da mu je postavljena pogrešna dijagnoza. Takve priče nisu rijetkost, kao ni činjenica da velik broj ljudi uzima pogrešnu terapiju zbog krivo  postavljene dijagnoze. Kad vam liječnik priopći da bolujete od neke bolesti, to vam može promijeniti život! Pritom trebate znati da imate pravo na – drugo liječničko mišljenje. Sada ga možete dobiti brzo i besplatno – ako ugovorite dopunsko zdravstveno osiguranje u UNIQA osiguranju! Uz to, za online kupnju police dobivate i 10% popusta pa će vas dopunsko koštati samo 58 kuna mjesečno!

Za 58 kuna mjesečno imate pokrivene troškove participacije prilikom korištenja svih vrsta zdravstvene zaštite – od pregleda kod liječnika, stomatologa i ginekologa, bolničkog i ambulantnog liječenja preko dijagnostičkih obrada u bolnici, ortopedskih pomagala i specijalističkih stomatoloških usluga, B listu lijekova pa sve do fizikalne rehabilitacije u kući i liječenja u inozemstvu.

Primjerice, ako imate dopunsko, za liječnički pregled ne trebate platiti participaciju kao ni za lijek koji ćete podići u ljekarni. Ako nemate dopunsko, a završite na bolničkom liječenju, sami ćete podmiriti dio troška koji nije pokriven obveznim zdravstvenim osiguranjem, a koji može dosegnuti i do nekoliko tisuća kuna!

Akcija traje do kraja godine. Više na www.uniqa.hr

Povratak na Net.hr