WEBSHOP.NET.HR

Zahvaljujući Strauss kapima za srce i krvne žile živim normalan život

Strauss kapi su klinički dokazan biljni preparat iz Kanade koji već više od 30 godina pomaže ljudima kako bi osigurali normalno zdravlje kardiovaskularnog sustava.

O kvaliteti ovog prirodnog proizvoda govore i brojna svjedočanstva zadovoljnih korisnika diljem svijeta. U nastavku možete pročitati priču gospodina Borisa Bolića iz Zagreba koji koristi Strauss kapi te je iznimno zadovoljan učinkom. Saznajte kako su one poboljšale kvalitetu njegova života.

Gospodine Bolić, za početak opišite nam kakvih ste zdravstvenih problema imali?

Iako sada izgleda kako je to bilo odjednom jer mi se stanje pogoršalo u roku od nekoliko dana, ustvari moje tadašnje stanje bilo je rezultat dugotrajne borbe sa stresom. Osim toga patim i od PTSP-a.

Na privatnom planu sam tada imao situaciju u kojoj se puno stvari događalo odjednom. Uz svakodnevni posao tada smo i nadograđivali kuću te je bilo potrebno paziti na gradnju i novac. Usput su nam se javljali svakakvi problemi kao naprimjer kad smo imali poplavu u kući uslijed jedne velike kiše. Kao da to nije bilo dovoljno, u to vrijeme sam intenzivno pušio, skoro dvije kutije dnevno. Nažalost, to je sve rezultiralo infarktom.

 

Liječnici su mi prvo rekli kako se radi o angini pektoris te su mi dali da pijem jedan lijek te sam otpušten iz bolnice. No, nakon osam dana sam ponovno završio u bolnici, iz istog razloga. Tada je situacija već bila ozbiljnija te sam završio na intenzivnoj njezi i preporučena mi je ugradnja stenta. Zahvat je odmah napravljen te su mi liječnici propisali uzimanje još lijekova i zadržali me još tjedan dana u bolnici.

Što se dogodilo nakon izlaska iz bolnice? Kako ste se osjećali?

Osjećao sam se loše. Sjećam se kako sam u više navrata morao zvati hitnu pomoć gdje su mi rekli da jednostavno uzmem tabletu za smirenje i za snižavanje tlaka. Međutim, to nije pomoglo. Često sam imao visok tlak, probleme sa radom srca te sam se općenito osjećao slabo. Stalno sam obilazio liječnike i morao piti zaista puno lijekova. U tom periodu sam skoro svakih par dana zvao hitnu pomoć.

Od koga ste čuli za Strauss kapi?

Dobio sam preporuku od nekih prijatelja. Spomenuli su kako koriste Strauss kapi te mi preporučili da ih probam uzimati neko vrijeme. Iskreno, uvijek sam bio sumnjičav oko raznih prirodnih preparata no odlučio sam dati šansu Strauss kapima i mogu reći kako nisam niti jednom imao dvojbe. Počeo sam ih koristiti krajem 2013. godine.

Kako ste se osjećali nakon što ste neko vrijeme koristili Strauss kapi?

Ukratko, nisam više imao problema sa općom slabosti i aritmijom. Generalno sam se počeo osjećati jako dobro. Samu promjenu ne mogu dovoljno dobro opisati, ali imao sam osjećaj kao da nikada nisam bio bolestan.

Kada ste osjetili prve promjene?

Pozitivne učinke Strauss kapi počeo sam osjećati u toku prvog mjeseca, a nakon dva do tri mjeseca osjećao sam se bolje. Napredak je bio polagan, ali vidljiv sa svakim novim danom.

 

Opišite svojim riječima doživljaj i promjenu nabolje koju ste doživjeli?

Sjećam se kada sam tokom šetnje sa svojom suprugom shvatio da smo veliki dio puta prevalili na uzbrdici, te da se nalazimo na vrhu jednog manjeg brda. Trenutak kada sam shvatio da se pored toga osjećam i normalno ne mogu opisati. Tada sam shvatio koliko male stvari mogu učiniti čovjeka sretnim.

Što niste mogli raditi tijekom bolesti, a sada opet možete?

Zahvaljujući poboljšanju sada mogu raditi puno stvari koje prije nisam mogao. To su jednostavne stvari kao što je vožnja bicikla ili obična šetnja sa mojom suprugom. Također, sada mogu raditi oko kuće i pomagati u garaži oko našeg obiteljskog posla. Kažem, radi se o stvarima koje sada mogu raditi, a prije nisam mogao.

Za kraj, što bi poručili ljudima sa sličnim zdravstvenim problemima?

Poslije puno problema kojih sam imao, život je sada lakši. Nema više straha i stalnog obilaženja liječnika. Koristim Strauss kapi te se stvarno osjećam dobro. Iz svojeg iskustva mogu preporučiti svakome da počne koristiti Strauss kapi i uvjeri se u njihovu učinkovitost. Meni su omogućile da ponovno živim normalan život.

» Naručite Strauss kapi u Net.hr WebShopu i poboljšajte kvalitetu svog života već danas

Strauss kapi: Vaš saveznik u osiguranju zdravlja srca i krvnih žila

Jedinstveno djelovanje i učinkovitost ovog prirodnog proizvoda  potvrđena je u više znanstvenih studija te one već više od 30 godina dokazuju snagu sinergije čovjeka i prirode u osiguravanju zdravlja srca i krvnih žila.

Ključ njihove učinkovitosti se nalazi u jedinstvenom biljnom sastavu koji sadrži ekstrakte 7 pažljivo odabranih biljnih vrsta koje su kombinirane u preciznim omjerima kako bi svojim sinergijskim djelovanjem maksimalno doprinijele normalnom zdravlju cjelokupnog kardiovaskularnog sustava.

 

Osiguravajući normalan rad srca i funkciju krvnih žila istodobno utječu na razinu masnoće u krvi, krvni tlak i potiču normalnu cirkulaciju.

Strauss kapima, koje su nastale u Kanadi 1980. godine, dodijeljen je i NPN broj (eng. Natural Product Number) koji označava sve proizvode na kanadskom tržištu sa dokazanim djelovanjem i visokom sigurnošću za uporabu.

S obzirom na sve navedeno jednostavno je zaključiti kako su Strauss kapi vaš pravi saveznik u osiguranju normalnog zdravlja kardiovaskularnog sustava.

» Saznajte više o Strauss kapima ovdje

Povratak na Net.hr