WEBSHOP.NET.HR

Zaboravite na lošu cirkulaciju, bolne i hladne noge uz Ao2 medicinske čarape s Celliant vlaknima

Problem hladnih stopala ne zaobilazi ni mlade niti stare, a stanje postaje još gore kada slaba cirkulacija uzrokuje bolove.

Najčešći uzrok problema hladnih i bolnih stopala je nezdrav način života, ali i šećerna bolest od koje samo u Velikoj Britaniji boluje otprilike 3,5 milijuna ljudi. Manjak kretanja i loša prehrana zbog toga uzrokuju slabljenje cirkulacije te učestalu pojavu bolova u potkoljenicama.

Jeste li znali da slabu cirkulaciju možete spriječiti i liječiti nošenjem Ao2 medicinskih čarapa?

Ao2 medicinske čarape – spas za hladne i bolne noge koje će zadržati toplinu i do 15 sati nakon nošenja

Neugodna hladnoća nastupa većinom kada se tijelo umiri, a počinje u ekstremitetima, polako se šireći od stopala i dlanova prema ostatku tijela.

Ao2 medicinske čarape proizvedene su kako bi potaknule cirkulaciju i osigurale toplinu nogu čak i do 15 sati nakon nošenja. Osim što su jedne od najnaprednijih čarapa za cirkulaciju na tržištu, ove čarape jedine u potpunosti pomažu oboljelima od dijabetesa u brizi za njihova stopala.

Čarape povećavaju oksigenaciju tijela, dovodeći do:

  • bržeg zacjeljivanja ranica
  • smanjenja boli
  • više razine kisika u krvi
  • održavanja topline stopala
  • regulacije tjelesne temperature

Ao2 medicinske čarape izrađene su od Celliant vlakana koja su obrađena specijalnom tehnihom i dodaju se ostalim materijalima.

Proizvodi obogaćeni Celliantom povećavaju razinu kisika u krvi i tkivima, reguliraju tjelesnu temperaturu i poboljšavaju performanse. Posljedično tome oni uklanjaju bolove i povećavaju udobnost.
Djelotvornost Celliant materijala klinički je dokazana.

Ova tehnologija aktivno koristi vidljive i infracrvene zrake svjetlosti te ih pretvara u energiju koju tijelo može bolje iskoristiti. Kada se nosi odjeća od Cellianta ona usmjerava energiju nazad prema tijelu i tako podiže prokrvljenost tkiva.

Naručite Ao2 medicinske čarape za cirkulaciju i bolne noge na Net.hr WebShop-u uz 20% popusta

 

Ao2 medicinske čarape napravljene su od posebnog Celliant sintetičkog vlakna koje sadrži mikroskopske čestice. Istoimene čestice ne mogu se isprati te ćete biti sigurni u učinkovitost čarapa unatoč učestalom pranju.

Niti Cellianta protkane kroz čarape su također patentirane i zaštićene, dok ih Američko pedijatrijsko društvo preporučuje oboljelima od šećerne bolesti.

Ao2 medicinske čarape su ugodne za nošenje jer nemaju šavove na prstima te ne prijanjaju na stopala. Možete ih naručiti na Net.hr WebShop-u uz 20% popusta, po cijeni od 160 kn i priuštiti toplinu svojim stopalima tijekom cijelog dana.

>> ZA NARUDŽBU KLIKNITE OVDJE

Naručeni proizvod stiže na vašu adresu već sljedeći radni dan, na području cijele Hrvatske. Narudžbu možete izvršiti i pozivom na broj 095/519-5844.

Povratak na Net.hr