TOP 5: Koji proizvodi za mršavljenje stvarno djeluju i kako?

Na tržištu se mogu naći razni proizvodi za mršavljenje, što većinu korisnika dovodi u veliku nedoumicu – koji proizvod odabrati, je li on uistinu djelotvoran i na što treba obratiti pažnju prilikom kupnje?

Svima je poznato da neki hvaljeni proizvodi za mršavljenje kod dijela korisnika – jednostavno ne djeluju. To se djelomično može pripisati i pogrešnom izboru proizvoda, jer gotovo svaki od njih ima drugačije djelovanje.

Određeni proizvodi djeluju samo uz tjelesnu aktivnost, jedan dio njih namjenjen je pojačanom izlučivanju tekućine, dok drugi imaju za svrhu smanjenje osjećaja gladi.

Vrlo je važno da poznajete svoje tijelo i znate kako mu pomoći. Ako je vaš problem u tome što ne možete kontrolirati količinu unesene hrane i jednostavno uživate u jelu, te istodobno često osjećate glad – vama je potreban preparat koji će vam pomoći u smanjenju apetita.

U slučaju da patite od osjećaja “napuhanosti” zbog pretjeranog zadržavanja tekućine, potražite proizvod koji potiče znojenje i mokrenje.

Ako vas uz nakupljene kilograme muči loša probava i nadutost, potražite proizvod koji regulira probavu te radi na tome da se sve štetne tvari i masnoće izbace tim putem iz organizma.

Ciljanim djelovanjem postižu se najbolji rezultati, zato smo vas odlučili upoznati s najpopularnijim proizvodima i njihovim djelovanjem.

 

Slim excelle krema

Slim excelle krema namijenjena je ciljanom otapanju masnih naslaga na području trbuha, no može poslužiti i kao moćan borac protiv celulita kada se nanosi na noge i stražnjicu.

Ova krema pruža trostruki učinak. Ona eliminira i sagorijeva masne naslage s područja trbuha, sprječava ponovno nakupljanje masnih naslaga te zateže trbuh.

Slim excelle krema sadrži prirodne sastojke kao što su mentol, aloja, ježovina,  mjehurasti bračić, shea maslac, kokosovo ulje, ekstrakt capsicum frutescens-a i kofein, na koji vrijedi posebno obratiti pažnju, jer je moćan borac protiv masnoće i celulita.

Slim excelle krema je posebno namijenjena onima koji imaju problema s masnim naslagama na području trbuha, jer ona uklanja izvanstaničnu tekućinu i masne naslage. Uklanjanje izvanstanične tekućine, masnoće i štetnih tvari manifestirat će se kroz mokrenje i znojenje, a samim time krema je idealna za osobe koje pate od nadutosti.

Krema je, rekli bismo, idealni poticaj u smanjenju masnih naslaga na trbuhu, bilo da ste tek počeli mršaviti ili ste na već željenoj kilaži, a htjeli biste jače i vidljive mišiće abdomena.

Korisnici Slim excelle kreme potvrdili su kako je njeno djelovanje bilo uspješno uz regulaciju prehrane. Korisnici su također potvrdili gubitak oko 3 do 5 centimetara u struku tijekom korištenja jednog pakiranja.

Također, krema se pokazala vrlo učinkovitom kada se nanosi prije vježbanja. Kremu ne biste trebali mazati neposredno prije aktivnosti, već barem sat vremena prije, kako bi joj omogućili dobro upijanje u kožu.

> Naručite Slim Exelle kremu uz 50% popusta.

 

Goslimmer flasteri

GoSlimmer flasteri sadrže ekstrakt hoodie, guaranu i garciniju, poznate i moćne sastojke u borbi protiv nakupljenih kilograma. Ovi sastojci utječu na hipotalamus, centar u mozgu odgovoran za osjećaj sitosti.

Za pružanje osjećaja sitosti zaslužna je molekula 57, koju sadrži ekstrakt hoodie, dok garcinia i guarana učinkovito pospješuju proces mršavljenja, sprječavaju skladištenje masnoća te ublažavaju umor i loše raspoloženje.

GoSlimmer flasteri se jednostavno primjenjuju, a cilj im je pružiti osjećaj sitosti. Namijenjeni su onima koji ne podnose i ne mogu se držati režima zdrave prehrane zbog čestog osjećaja gladi, koji rezultira osjećajem umora i glavoboljom.

Korisnici GoSlimmer flastera istaknuli su prvenstveno dobar osjećaj korištenjem proizvoda, odnosno smanjenje umora i glavobolje, uzrokovanih osjećajem gladi. Većina korisnika navodi kako se njihova potreba za hranom znatno smanjila korištenjem GoSlimmer flastera. Također, mnogo je onih koji navode kako su uspjeli izbjeći prejedanje upravo korištenjem ovih flastera.

> Naručite GoSlimmer flastere uz 50% popusta.

 

Herbafast Fiber

Herbafast Fiber dolazi u obliku praška, okusa limuna i jagode, koji pomiješani s vodom tvore ukusnu tekućinu.

Glukomanan, glavni sastojak Herbafast Fibera, u doticaju s vodom povećava svoj volumen, zauzima mjesto u želucu te tako stvara osjećaj sitosti.

Također, osim djelovanja na apetit, Herbafast Fiber pospješuje probavu i imunitet te regulira šećer u krvnim žilama, što je vrlo pogodno za dijabetičare.

Herbafast Fiber omogućuje najveći dnevni unos biljnih vlakana, obogaćen kompleksom vitamina i minerala.

Herbafast Fiber preporučujemo osobama koje često osjećaju glad, žele poboljšati spaljivanje masnoća te svakako, onima koji imaju problema s probavom.

Dobro je poznato kako je upravo loša probava krivac za većinu nakupljenih kilograma, a uz vlakna iz Herbafast Fibera, uvelike ćete poboljšati i regulirati probavu te smanjiti osjećaj nadutosti.

Iskustva korisnika pokazuju kako je Herbafast Fiber uvelike djelovao na osjećaj gladi, kao i na poboljšanje probave. Većina korisnika javila je kako je postignuta potpuna regulacija probave uz Herbafast Fiber.

Također, mnogi su hvalili proizvod zbog jednostavnog uzimanja i dobrog okusa. Uz Herbafast Fiber, prema procjeni korisnika, moguće je izgubiti i do 5 kilograma mjesečno, a to također ovisi o načinu prehrane i tjelesnoj aktivnosti.

> Naručite Herbafast Fiber ovdje i uzmite jedno gratis pakiranje

 

Acai bobice

Acai bobice su hit proizvod koji je osvojio svijet. Prirodni ekstrakt Acai bobica na sebe veže masti, pruža osjećaj sitosti te smanjuje potrebu za hranom. Vrlo važno je i da su Acai bobice bogate antioksidansima te imaju visok udio hranjivih tvari, zbog čega se uvrštavaju u tzv. “superhranu”.

Acai bobice dolaze u obliku praha, kapsula i soka, a najviše se preporučuju kapsule zbog visoke koncentracije Acai bobica. Vrlo je važno obratiti pažnju na proizvođača, jer se na tržištu nalaze razni proizvodi koji u sastavu imaju vrlo mali udio Acai bobica.

Prednosti koje ističu korisnici su:

⦁ Smanjenje osjećaja gladi
⦁ Povećanje energije i općenito bolji osjećaj
⦁ Poboljšanje probave
⦁ Odličan okus soka (ili čaja)

Vrlo je malo nezadovoljnih korisnika Acai bobica. To se može pripisati i tome što su početni rezultati vrlo dobri. Također, Acai bobice se prvenstvno preporučuju za detoksikaciju, a to provjereno rade djelotvorno, zbog čega ne čude pozitivna iskustva.

> Doznajte više o proizvodu OVDJE.

 

Lipofenom kapsule

Lipofenom je najnapredniji postojeći proizvod za gubitak masnoće koji koristi sofisticiranu HMT (Hyper Metabolic) tehnologiju, koja može pomoći da se dramatično ubrza lipoliza i značajno poboljša mišićni tonus.

Ovaj revolucionarni spoj sadrži 5 preciznih oblika ekstrakta (Caffeine Anhydrous USP 1,3,7-Trimethylxanthin, sinefrin, guarana, ekstrakt zelenog čaja, rodiola rosea i guggulsteron) koji sadrže moćne aktivne komponente. Kad se kombiniraju, ti ekstrakti mogu značajno povećati termogenezu.

Lipofenom se preporučuje osobama koje se bave fizičkom aktivnošću jer je njegova osnovna misija povećati potrošnju masti prilikom vježbanja.

Lipofenom-om ima nekoliko osnovnih prednosti:

⦁ Snažno povećava proces termogeneze
⦁ Smanjuje masne naslage i povećate vaskularnost
⦁ Povećava nivo snage i energije prilikom vježbanja
⦁ Poboljšava mentalni fokus, koncentraciju i intenzitet treninga
⦁ Poboljšava cirkulaciju i produžuje efekte djelovanja na organizam

Za najbrže djelovanje, preporučuje se koristiti Lipofenom u kombinaciji sa proizvodom LCLT-1000 – Čisti L-Carnitine L-Tartrate. Kombinacijom ova dva proizvoda već pri prvom treningu primjetit ćete povećano znojenje, dodatnu snagu i fokus, a masne naslage će se topiti dvostruko brže.

>> Lipofenom kapsule možete naručiti ovdje

Povratak na Net.hr