WEBSHOP.NET.HR

Tensilen – prirodno rješenje za stres, manjak samopouzdanja i nedostatak energije

Napeti ste zbog pritiska na poslu, premalo vremena ili problema u obitelji? Uz Tensilen povećajte razinu serotonina (tzv. eliksir sreće) i podignite svoje raspoloženje!

Stres, napetost i iscrpljenost samo su neke od svakodnevnih pojava koje se negativno odražavaju na zdravlje čovjeka i njegov društveni život.

Tensilen je dodatak prehrani, koji sadrži sve potrebne vitamine provjerene učinkovitosti te predstavlja snažnu pomoć u svakodnevnim izazovima koje pred čovjeka stavlja moderno društvo. Ovaj proizvod se koristi u Europi već više od 30 godina!

Tensilen vraća samopouzdanje i smanjuje osjećaj nesigurnosti. Pomaže vraćanju volje i energije, a uz to je 100% prirodan, ne izaziva štetne nuspojave i može se koristiti istodobno s drugim lijekovima.

Kako djeluje Tensilen?

Tensilen je potpuno prirodan proizvod, dodatak prehrani, koji u svom sastavu sadrži sve ono što sadrži i naš organizam, ali ponekad u nedovoljnim količinama.

Riječ je o aminokiselini S-adenozil L-metionin i kompleksu vitamina B.

U nastavku, objasnit ćemo na koji način sinergija SAMe aminokiseline i kompleksa vitamina B može pozitivno utjecati na ljudsko raspoloženje.

SAMe aminokiselina – poboljšava raspoloženje i smanjuje stres

SAMe aminokiselina (S-adenozil-metionin) pomaže funkciju mozga te djeluje protiv lošeg raspoloženja i pada koncentracije čime doprinosi mentalnom zdravlju.

Ovu aminokiselinu naš organizam prirodno stvara, ali često u nedovoljnim količinama, što direktno utječe na nastanak depresije kao i na različite promjene raspoloženja.

Ova ciljana aminokiselina utječe na popravljanje općeg fizičkog i duševog stanja te socijalnog ponašanja, što dovodi do boljeg raspoloženja, smanjenja umora, stresa i osjećaja iscrpljenosti.

Dodatni unos i kompenzacija SAMe-a u ljudskom organizmu namijenjena je širokoj populaciji ljudi koji su svakodnevno izloženi nekoj vrsti stresa, neredovitom načinu prehrane, nedostatku fizičke aktivnosti, nedostatku vremena i osobama koje imaju previše obaveza.

Kompleks vitamina B – ublažava umor, iscrpljenost i bezvoljnost

Vitamini B skupine su esencijalni nutrijenti, topivi u vodi, s brojnim važnim zadaćama u ljudskom organizmu.

Neophodni su za proces stvaranja energije, metabolizam ugljikohidrata, masti i proteina, prijenos živčanih impulsa, stvaranje krvnih stanica, pravilan rad jetara i probavnog sustava te zdravlje kože i kose.

Isto tako valja spomenuti da je čak 20 posto od svih vrsta depresivnih stanja direktno povezano s manjkom jednog ili više vitamina iz skupine B kompleksa.

Vitamin B1 – pozitivno djeluje na rad mozga. B1 sam po sebi nije izvor energije u organizmu, no njegov se nedostatak odražava kroz smanjen kapacitet stvaranja energije iz konzumiranih ugljikohidrata. Ljudima koji osjećaju pad energije bez dvojbe pomaže Tensilen sa 3,00 mg vitamin B1 u jednoj kapsuli.

Vitamin B2 – Tensilen je s 3,40 mg vitamina B2 u samo jednoj kapsuli dobar izbor osobama čija se prehrana temelji na visokoprerađenim namirnicama koje manjkaju na ovom nutrijentu.

Vitamin B3 – direktno je povezan s mnogim procesima u tijelu, a manjak ovog vitamina može izazvati nedostatak energije, pojavu iscrpljenosti, a također dovodi do stvaranja slobodnih radikala koji uzrokuju oštećenja različitih staničnih sustava.

Vitamin B6 – nedostatak vitamina B6 remeti sintezu serotonina, tzv. eliksira sreće, koji djeluje na središnji živčani sustav te regulira apetit, spavanje, kognitivne funkcije, a uz to potiče dobro raspoloženje. Niska se razina vitamina B6 u organizmu veže uz depresiju, te promjene rada mozga. Pokazalo se kako vitamin B6 uspješno djeluje protiv stresa. Njegov nedostatak potencira pojavu oksidativnog stresa u stanicama što bez sumnje dovodi do njihova oštećenja i promjena funkcije.

Naručite Tensilen samo na Net.hr WebShop-u

Iz rečenog se može zaključiti kako je za stvaranje energije u organizmu, dobro raspoloženje i mentalno zdravlje općenito, potreban cijeli niz vitamina. Njihov unos u organizam u dovoljnoj količini jedan je od vidova brige za zdravlje i svakako doprinosi poboljšanju kvalitete života.

Tensilen je 100% prirodan dodatak prehrani, koji sadrži sve potrebne vitamine provjerene učinkovitosti te predstavlja snažnu pomoć u svakodnevnim izazovima koje pred čovjeka stavlja moderno društvo, zahvaljujući sinergijijskom djelovanju SAMe aminokiseline i kompleksa vitamina B.

Tensilen možete naručiti u Net.hr WebShop-u po acijeni od samo 58,00 kuna za 10 kapsula (što će Vam biti dovoljno za 10 dana korištenja).

>> Požurite i naručite odmah

Povratak na Net.hr