Švicarski dermatolog otkriva: „Za svoju ženu sam otkrio metodu koja u 4 tjedna zgušćuje kosu i šteti je od ispadanja”

Do ovog prekretnog otkrića dovele su iznimno dramatične okolnosti. 47-godišnja Anna Mayer je oboljela od raka. Dosta su se brzo pojavile metastaze, zato je morala primiti intenzivnu kemoterapiju zbog koje joj je ispala sva kosa. Međutim, kosa koja je rasla, bila je lomljiva, rijetka i iznimno tanka. Za Anu je ovo bila osobna drama, jer prije bolesti njezina je kosa bila iznimno debela i gusta…  

Revolucionarno otkriće muža je promijenilo njezin život

Ana, unatoč pobjedi nad bolešću, stalno je bila slomljena time što je izgubila davnu grivu kovrča koje su doskora bile njezin zaštitni znak. Kada je gledala svoj odraz u ogledalu – gotovo da se nije prepoznavala. Prestala se smiješiti i stid ju je bilo izlaziti iz kuće. Sjedila je po cijele dane pred računalom i stalno je preko interneta naručivala neke nove šampone i regeneratore koji su trebali popraviti stanje njezine kose. Nažalost, ništa nije donijelo željene rezultate. Razočarana nedostatkom bilo kakvih učinaka, počela je razmišljati o presađivanju kose. Tada se odlučila savjetovati se s mužem – po struci profesorom dermatologije. On se pak čvrsto suprotstavio operaciji jer je odlučio da to je prevelik rizik za organizam. Vidjevši pak ženinu odlučnost, stavio si je za cilj stvoriti bezinvazivnu metodu za rast kose koja bi pomagala njegovoj ženi. Njegov je glavni cilj bio stvoriti jednostavni tretman koji će se temeljiti isključivo na prirodnim sastojcima. Intenzivna znanstvena potraga profesora Mayera je dovela do smišljenja inovativne formule koja definitivno zaustavlja ispadanje kose u 4 tjedna.

– Nakon Aninih nagovora, stvorio sam prvu metodu koja uključuje djelovanje matičnih stanica u koži glave koje su odgovorne za pravilan rast kose. Štoviše, tretman blokira djelovanje prostoglandina zahvaljujući čemu omogućuje ponovo potaknuti uspavane folikule na proizvodnju keratina – glavnog, sastavnoga materijala kose. Cilj je bio jedan: jednostavno sam želio da je moja žena ponovo sretna – komentira prof. Mayer.

Bujne kovrče u treptaj oka

Maria je bila prva osoba koja je testirala formulu. Rezultati so bili toliko spektakularni da je nagovorila muža da patentira ovu metodu da bi svaka osoba mogla uživati u bujnoj i gustoj kosi – bez skalpela.

– Ubrzo cijela naša obitelj i prijatelji su htjeli testirati formulu mojeg muža. Na početku mnogo meni bliskih osoba nije moglo vjerovati da je ovo moja prava kosa, ne neka vlasulja! – kaže oduševljena Ana.

Prekretno otkriće

Potraga je za odgovarajućim sastojcima bila izuzetno duga i skupa. Sve da bi se stvorila jedinstvena kompozicija više od 30 prirodnih biljnih ekstrakata koji smjesta hrane kosu i stimuliraju njezin rast. Formula koju je stvorio profesor Mayer, zbog svojih jedinstvenih svojstava, dobila je priznanje međunarodnog dermatološkog društva.

Vrijedi naglasiti da je ova metoda puno jeftinija nego presađivanje kose.  Njezin uspjeh potvrđuje da nova formula konsekventno osvaja tržišta diljem svijeta pomažući ljudima na brz i siguran način zgusnuti frizuru.

Kliknite ovdje da biste otkrili više o metodi koja sprječava ispadanje kose u 4 tjedna

Povratak na Net.hr