WEBSHOP.NET.HR

Rupičaste naočale – prirodno poboljšajte vid, ojačajte očne mišiće i smanjite dioptriju

Slab vid za mnoge je danas uobičajena pojava te se zbog dugotrajnog gledanja u monitore računala, mobilne telefone ili televizore, naš vid samo pogoršava. Na sreću, postoje prirodni načini poput vježbi i pomagala za oči koji će vam pomoći obnoviti zdravlje očiju.

Poznato je da rupičaste naočale pomažu i kod kratkovidnosti i kod dalekovidnosti, a ideja poboljšanja vida rupicama potječe još iz drevne ayurvedske medicine.

Rupičaste naočale imaju niz pravilno poslaganih rupica i izrađene su od plastike ili metala. Rupice omogućavaju da samo uzak snop svjetlosti prodre do rožnice oka. Ljudi koji pate od problema s vidom (kratkovidnosti, dalekovidnosti, staračke dalekovidnosti itd.) često odmah primjećuju olakšanje, dok je kod oka s astigmatizmom rezultat oštrija slika.

Rupičaste naočale pomažu kod:
kratkovidnosti
⦁ dalekovidnosti
⦁ astigmatizma
⦁ staračke dalekovidnosti
⦁ hiperosjetljivosti na svjetlo
⦁ prevencije / olakšanja naprezanja očiju
⦁ sindroma računalnog vida
⦁ glavobolja uzrokovanih dugotrajnim radom ispred monitora
⦁ u situacijama gdje se zamagljuju konvencionalne naočale (npr., za vrijeme kuhanja ili kupanja)

Rupičaste naočale – isplativ način da prirodno obnovite vid

Rupičaste naočale zahtijevaju kratko privikavanje, no nakon nekog vremena plastična rešetka prestaje biti smetnja. Činjenica je da rupičaste naočale pomažu fokusiranju, što se može korisno primijeniti za smanjenje naprezanja očiju.
Ove naočale za prirodno poboljšanje vida jačaju mišiće koji kontroliraju oči. Redovito jačanje mišića očnih leća pomaže da oni postanu snažniji, isto kao što bi treniranje bilo kojeg mišića na tijelu uzrokovalo njegovo jačanje.
Za razliku od dioptrijskih naočala i leća koje dugoročno ne popravljaju vid jer navikavaju oči da se oslanjaju na njih kao pomoć, rupičaste naočale pomažu poboljšati vid dugoročno. Tako će vam one pomoći da bolje vidite bez naočala te povratiti sposobnost pravilnog fokusiranja.
Rupičaste naočale ne biste trebali koristiti za vrijeme vožnje (osim ako ste putnik), preko vaših naočala te za vrijeme trčanja, igre ili rada s opasnim strojevima.
Kako biste se riješili nejasnog i mutnog vida, možete izvoditi i vježbe za oči koje će ubrzati poboljšanje vida uz korištenje rupičastih naočala. Ovom kombinacijom možete smanjiti vašu dioptriju, korak po korak.

Veda Vision rupičaste naočale u Net.hr Webshop-u

 

Iskustva pokazuju, da rupičaste naočale smanjuju naprezanje očiju i glavobolje kod ljudi, koji se bave radom u zatvorenom prostoru ili provode mnogo vremena ispred televizora ili računala.
Nosite Veda Vision rupičaste naočale svaki dan počevši s 5 minuta dnevno i postepeno produljujte vrijeme nošenja do 2-3 sata dnevno dok čitate, pišete ili promatrate.
Veda Vision rupičaste naočale za prirodno obnavljanje vida možete naručiti i u Net.hr Webshop-u, a uz njih ćete potpuno besplatno dobiti i vježbe za oči uz koje ćete još brže popraviti vid.
>>Za narudžbu kliknite ovdje
Naručeni proizvod stići će na Vašu adresu u roku od jednog do tri radna dana na području cijele Hrvatske, a možete ga naručiti i pozivom na broj 095/5630-928.

Povratak na Net.hr