webshop.net.hr

Riješite se hemoroida na prirodan način i zauvijek zaboravite na bolove uz RectiStop kremu

Koliko ste puta osjećali bolove, peckanje i svrbež zbog hemoroida, a bilo vam je neugodno išta poduzeti? Niste znali koga pitati, a preparati koje ste isprobali ne djeluju?

Najčešći uzrok hemoroida je pritisak na vene u rektalnom području, što je usko povezano s pretilošću, žurbom prilikom obavljanja stolice, trudnoćom te proljevom ili opstipacijom. Hemoroidi stoga mogu biti vanjski i unutarnji, a simptomi sežu od peckanja i svrbeža pa sve do krvarenja i jakih bolova.

Hemoroidi mogu uzrokovati ozbiljne komplikacije ukoliko se razviju do trećeg ili četvrtog stupnja, a mi vam predstavljamo RectiStop kremu baziranu na prirodnim sastojcima koja će smanjiti simptome i spriječiti nastanak novih hemoroida.

Stručnjaci su otkrili djelotvornu kombinaciju sastojaka za uspješno liječenje hemoroida. Prirodni sastojci poput gospine trave, kamilice, stolisnika, aloe vere i hamamelisa snažno djeluju u sinergiji te brzo neugodne simptome.

RectiStop 100% prirodna krema – najbolje prirodno rješenje protiv hemoroida

RectiStop krema ima višestruko djelovanje tako što smanjuje i ublažava simptome poput boli, krvarenja, peckanja i svrbeža. Također, ova krema na bazi prirodnih sastojaka pomaže spriječiti nastanaka novih hemoroida.

Hemoroidi nastaju zbog raznih faktora poput:

  • Teškog fizičkog rada
  • Trudnoće i rađanja
  • Sjedilačkog načina života
  • Žurbe prilikom obavljanja nužde
  • Zatvora ili proljeva
  • Krvnih ugrušaka
  • Proširenih vena
  • Nasljednog faktora
  • Loših prehrambenih navika
  • Alkohola

RectiStop krema djeluje na rastvaranje krvnih ugrušaka, razrjeđivanje krvi i toniranje krvožilnog sustava u predjelu zdjelice kako bi spriječila i uklonila hemoroide. Osim toga, krema potiče regeneraciju tkiva koja će omogućiti brzo izlječenje tako da ćete moći zaboraviti na ovaj bolni i neugodan problem.

Iskoristite 50% popusta i naručite RectiStop prirodnu kremu protiv hemoroida na Net.hr WebShop-u

RectiStop krema pomoći će vam ublažiti simptome i spriječiti nastanak novih hemoroida, dok se uz dugotrajno korištenje može primijetiti velika razlika i olakšanje.

Iskoristite akciju i naručite u potpunosti prirodnu RectiStop kremu koja će vam olakšati život. Kremu možete naručiti na Net.hr WebShop-u uz 50% popusta, po cijeni od 229 kn.

 

>>ZA NARUDŽBU KLIKNITE OVDJE

 

Naručeni proizvod stići će na Vašu adresu u roku od jednog do tri radna dana na području cijele Hrvatske, a možete ga naručiti i pozivom na broj 095/5630-928.

Povratak na Net.hr