NOVO: Jedinstveni naftalanski preparati za smirenje suhe i ljuskave kože od sada dostupni i u Net.hr WebShop-u!

Jeste li znali da, osim obične nafte, postoji i naftenska nafta koja nalazi svoju primjenu isključivo u liječenju i sprječavanju bolesti?

Naftalan, zemno mineralno ulje, svrstavamo u prirodne ljekovite činitelje, a naftalan koji primjenjujemo u liječenju dobiva se destilacijom naftenske nafte.

Naftalan – jedinstvena receptura za smirenje suhe i ljuskave kože

U svijetu su poznata SAMO dva nalazišta naftalana: u istoimenom gradu Naftalanu u Azerbajdžanu i nadomak hrvatske metropole, odnosno u Ivanić-Gradu.

U svome dugogodišnjem stručnom radu liječnici Specijalne bolnice Naftalan u Ivanić-Gradu uspješno su razvili postupke liječenja kožnih bolesti, kao što je psorijaza, dermatitis i atopijski dermatitis.

Osim terapija u naftalanskim kadama koje se provode u liječilištu, 2008. godine pokrenuta je i proizvodnja kozmetike namijenjene liječenju kožnih bolesti.

Rezultat su jedinstveni naftalanski preparati Naftalan krema, Naftalan ulje i Naftalan prirodni šampon. Za sve posjetitelje Net.hr WebShop-a smo pripremili veliko iznenađenje, jer od sada mogu u nekoliko sekundi naručiti ove proizvode i u našem WebShop-u.

Zašto su ovi proizvodi jedinstveni u Europi?

Jedinstveni naftalanski preparati bogati su mineralima naftalanskog ulja koje smiruje nadraženu kožu i vlasište, potiču regeneraciju kože, popravljaju njenu strukturu te čuvaju obrambeni mehanizam kože.

Preparati su pogodni za sve vrste i tipove kože, naročito za osjetljivu, iziritiranu, oštećenu i crvenu kožu.

Kako u preparatima nema kortikosteroida, mogu ga koristiti i djeca nakon 3. godine života, a primjenjuju se kod:

 • kožnih bolesti
 • psorijaze, atopijskog dermatitisa, pruriga, sklerodermije, kontaktnog  dermatitisa, alergijskog dermatitisa, ihtioze
 • bolesti koštano-mišićnog sistema
 • upalne reumatske bolesti (reumatoidni artritis, psorijatični artritis, ankilozantni spondilitis)
 • degenerativne afekcije zglobova i kralježnice
 • vanzglobni reumatizam
 • bolesti krvnih žila
 • Burgerova bolest
 • Mb. Raynaud
 • bolesti oštećenja centralnog i perifernog živčanog sustava
 • polineuropatije
 • pareze
 • radikulopatije
 • posttraumatska i postoperativna rehabilitacija lokomotornog sistema
 • stanja nakon opeklina
 • rekreacija

Naftalan krema i Naftalan ulje koriste se zajedno ili pojedinačno. Mogu se koristiti na svim dijelovima tijela, a radi poboljšanja efekta naftalana, i krema i ulje mogu se koristiti s prozirnom prijanjajućom folijom. Time se postiže efekt saune, pore se otvaraju i naftalan dublje prodire u kožu, čime se poboljšava njegov učinak.

Postupak s folijom posebno se preporučuju za vlasište, i preporuka je da se drže najmanje 2 sata (po mogućnosti cijelu noć). Nakon toga kosu oprati laganim neutralnim šamponom.

Naftalan krema i Naftalan ulje primjenjuje se svakodnevno bez nekih posebnih ograničenja.

Dosadašnjim iskustvom i višegodišnjim praćenjem u bolesnika na kojima je primijenjena naftalanoterapija nije došlo do poremećaja hematoloških i biokemijskih nalaza.

Kod psorijaze i ostalih “suhih” dermatoza, bitno je da koža ne bude suha, pa se uz korištenje prepapata od naftalana preporučuje i korištenje neke neutralne kreme,  losiona ili mlijeka za tijelo, koji bi dodatno hidratizirali kožu.

Za kupnju  Naftalan kreme i ulja kliknite ovdje

Prepoznavši iznimnu kvalitetu naftalanskih pripravaka, s veseljem najavljujemo da smo svim posjetiteljima Net.hr WebShop-a omogućili kupnju ovih jedinstvenih preparata u samo nekoliko sekundi.

Naftalan specijalnu liniju kozmetike od sada možete naručiti putem interneta u našem Net.hr WebShop-u, pozivom na broj 095/5630-928 ili putem e-maila na mail@webshop.net.hr.

U ponudi su dostupni Naftalan krema (200 ml) po cijeni od 175 kn, Naftalan ulje (200 ml) po cijeni od 145 kn te Naftalan prirodni kruti šampon po cijeni od 99 kn, a ukoliko odlučite kupiti Naftalan Akcijski Paket u kojemu se nalaze Naftalan krema i ulje ostvarit ćete pravo na dodatan popust te ćete oba proizvoda dobiti po akcijskoj cijeni od 299 kn. Za narudžbu Naftalan Akcijskog Paketa kliknite OVDJE.

Naručeni proizvodi će stići na Vašu adresu u roku od jednog do tri radna dana na području cijele Hrvatske.

Povratak na Net.hr