PROMO

Humanitarni makeover u Štimac centru dentalne medicine

Štimac centar dentalne medicine protekle tri godine organizira natječaj za humanitarni dentalni makeover te odabranim kandidatima omogućuje novi osmijeh, zube i samopouzdanje koje su izgubili kroz dugi niz godina otkada imaju probleme za zubima i usnom šupljinom. Ovogodišnja posljednja kandidatkinja može se itekako pohvaliti novim blistavim osmijehom i zubima.

Novi blistavi osmijeh uz pomoć keramičkih ljuskica i cirkonskih krunica

Koliko zubi i osmijeh utječu na  mladu osobu pokazuje i slučaj četvrte ovogodišnje kandidatkinje, Marine Komljenović iz Velikog Grđevca. Ova 26-godišnja nezaposlena djevojka odlučila se prijaviti jer joj je bilo dosta skrivanja osmijeha. Zubi su svakim danom postajali sve krhkiji, a bolovi su bili sve jači.

Dugotrajna terapija riješena različitim granama dentalne medicine u centru Štimac

Maja Jagodić – Štimac, dr.med.dent. rekla nam je sljedeće: „Ova mlada, preplašena djevojka na samom početku životnog puta, došla je po prvi puta u naš centar u strahu, sramu i boli. Zbog loše situacije zubnog mesa krenuli smo s čišćenjem zubnog kamenca i zubnog mesa nakon kojega smo mogli nastaviti s liječenjem zubi i pripremama za protetski rad. Zbog devastirane usne šupljine riječ je o vrlo kompleksnim radovima koji su zahtijevali spoj različitih grana dentalne medicine. Nezaobilazan u procesu ovog makeovera bio je i naš dentalni laboratorij. Cijeli proces trajao je 6 mjeseci upravo zato jer sam željela izliječiti zube koji se daju spasiti te ih u potpunosti pripremiti prije nastavka radova. Uz pomoć visokosofisticiranih tehnologija, ponajviše CAD-CAM tehnologije, kreirali smo ljuskice i bezmetalne, cirkonske krunice kojima smo vratili estetiku zubi i osmijeh Marini.

Pogledajte video kako je izgledala Marinina transformacija:

„Nisam mogla vjerovati da sam odabrana. Nevjerojatno je! Još uvijek mislim da je riječ o grešci i da se to nije meni dogodilo. Cijelo vrijeme sam iščekivala što će biti, kako ću izgledati i bila sam vrlo uzbuđena kada sam se prvi put pogledala u ogledalo. To nisam ja kada se pogledam u ogledalo. To je neka druga osoba koja ima lijep osmijeh. Još mi je sve novo i trebat će mi vremena da se naviknem. Uz podršku doktorice Štimac sve je prošlo u najboljem redu te ono najbitnije za mene, sve je bilo potpuno bezbolno.“, ispričala nam je posljednja ovogodišnja dobitnica humanitarnog makeovera, Marina Komljenović.

Ostale fotografije ekstremne transformacije pogledajte u galeriji slika:

Povratak na Net.hr