WEBSHOP.NET.HR

Zaboravite na svrbež, ljuštenje i crvenilo uz Euten kremu

Ako sami nemate kožne probleme, sigurno poznajete barem jednu osobu koja ih ima, jer upravo su takvi problemi danas široko rasprostranjeni i teško izlječivi.

Kožne bolesti poput psorijaze, seboreje, dermatitisa i ekcema su izuzetno složene bolesti, koje ozbiljno narušavaju kvalitetu života. Kod tih bolesti neprestano se smjenjuju faze poboljšanja i pogoršanja, pa se mnogima čini da se bore s vjetrenjačama.

Dolaskom ljeta, simptomi kožnih bolesti postaju izraženiji, a mnogi tada osjećaju najveći teret, jer umjesto da uživaju u povlasticama toplijeg vremena, oni se pokušavaju izboriti s onim što ljeto za njih donosi – svrbež, ljuštenje i crvenilo.

Mnogi se u nadi da makar ublaže te simptome okreću poznatim kortikosteroidnim preparatima, koji samo potiskuju simptome, ali ih ne liječe i vrlo su nezgodni kao trajna pomoć jer izazivaju stanjivanje kože i time mogu pogoršati suhoću, grubost i ljuštenje kože, a to su tipični problemi kod kožnih bolesti. Osim toga, kortikosteroidni preparati koče i imunološku reakciju.

Odgovor na mnoge zdravstvene probleme, pa tako i kožne, često je i najjednostavniji, a nalazi se u prirodi.

Euten krema Bioeliksir – učinkovita pomoć iz prirode za teške kožne bolesti

Euten krema sadrži ekstrakte gaveza, stolisnika, kadulje i mente te ima protuupalno, antiseptičko i fungicidno djelovanje i s izuzetnim uspjehom regenerira i omekšava kožu.

Zahvaljujući ovoj izvrsnoj kombinaciji sastojaka, u slučajevima kožnih bolesti poput psorijaze, seboreje, dermatitisa i ekcema, krema Euten djelotvorno uklanja osjećaj svrbeža, crvenila i ljuštenja kože u samo nekoliko sati nakon prvog tretmana kože, s dugotrajnim poboljšanjima po završetku terapije.

 

Također, ova krema ima pH vrijednost 3.7, što je kiseli pH i pomaže da se koža vrati u okvire zdravog pH faktora i tako joj omogućuje da obavlja svoju zaštitnu funkciju.

Budući je Bioeliksir Euten Classic krema po svome sastavu kombinacija samo biljnih sastojaka, nema ograničenja u dužini njezine primjene kako kod odraslih, tako i kod djece. Samim time, Euten krema predstavlja pomoć iz prirode kod većine kožnih bolesti te većini naraštaja.

Izuzetno je važno napomenuti da Euten krema ne sadrži kortikosteroide i kombinacija je isključivo biljnih sastojaka, koji s izuzetnim uspjehom regeneriraju i omekšavaju kožu.

  • Gavez ima epitelizirajuće djelovanje
  • Hajdučka trava (stolisnik) smiruje upale, djeluje fungicidno, protuupalno, baktericidno, pomaže zacjeljivanje
  • Mentol otklanja subjektivne tegobe peckanja i svrbeža
  • Ulje kadulje (žalfije) sprječava nastanak sekundarne infekcije

Naručite Euten kremu na Net.hr WebShop-u!

 

Bioeliksir Euten krema brzo i uspješno pomaže u rješavanju anomalija na koži: ekcema, raznih oblika dermatitisa (neurodermitisa, atopijskog dermatitisa), seboreje, a ona se pokazala vrlo učinkovitom i kod najtežeg dermatološkog oboljenja – psorijaze.

Euten krema potiče obnavljanje kože po strukturi i boji normalizirajući njezinu funkciju i izgled na područjima koja su zahvaćena crvenilom i ljuskicama.

Efekti poboljšanja manifestiraju se uklanjanjem crvenila, svrbeža, smirivanjem upale te uklanjanjem isušenosti i hrapavosti kože.

>> ZA NARUDŽBU KLIKNITE OVDJE

Naručeni proizvod stići će na Vašu adresu u roku od jednog do tri radna dana na području cijele Hrvatske, a možete ga naručiti i pozivom na broj 095/5630-928.

Povratak na Net.hr