WEBSHOP.NET.HR

Uživajte u pravom okusu kave i savršenoj pjeni uz Gorenje kuhalo turske kave

Preferirate tradicionalni okus turske kave, ali niste ljubitelj džezvi i kompliciranog kuhanja iste? Imamo moderno rješenje za maksimalnu jednostavnost pripreme gdje god se nalazili!

Turska kava slovi kao najzdraviji oblik kave i na našim se područjima ona smatra “pravom” kavom. Zbog načina pripreme, kod turske kave su svi antioksidansi koji podržavaju zdravlje očuvani.

Turska ili crna kava može se piti na različite načine, uz dodatak slastica i mlijeka, a njen prepoznatljivo jak i bogat okus nemoguće je zamijeniti onima koji su na ovakvu kavu navikli.

Ako ste ljubitelj turske kave, ali vam nije praktično svaki put kuhati kavu, odlijevati vodu i dodatno je prokuhavati, donosimo vam odlično rješenje! Gorenje kuhalo turske kave moderna je zamjena džezvama za kuhanje kave koje će uštedjeti vrijeme i zauvijek vam otkloniti pranje džezvi ili uklanjanje soca od kave.

 

 

Vrhunska šalica kave za potporu zdravlja i krvožilnog sustava

Kava predstavlja odličan izvor antioksidansa za naš organizam, no pruža još mnoge dobrobiti za zdravlje. Primjerice, kava pomaže u prevenciji dijabetesa, parkinsonove bolesti i visokog kolesterola.

Naravno, crna kava ima blagotvorno djelovanje na organizam kada se konzumira u umjerenim količinama. Stručnjaci preporučuju konzumiranje najviše jedne-dvije šalice kave dnevno, dok je pri većim količinama moguće iskusiti negativne strane kave.

One dobre strane kave su također i to da kava daje osjećaj sreće, stimulira moždanu aktivnost, generalno popravlja raspoloženje i potiče kreativnost!

 

Ostvarite poseban popust i naručite Gorenje kuhalo turske kave u Net.hr WebShop-u

 

Kuhalo turske kave uvelike štedi vrijeme i omogućuje kuhanje kave bez straha da bi kava u nekom trenutku mogla iskipjeti. Indikator razine vode osigurava preciznu pripremu kave, dok zaštita od prekipljavanja sprječava nered u kuhinji. Aparat će se automatski isključiti kod točke vrenja.

Zbog manjih dimenzija, kuhalo turske kave prikladno je i za najmanju kuhinju, a moderan dizajn lako će se uklopiti u sve životne prostore, kao i na putovanjima.

Skuhajte 4 šalice vrhunske kave u samo 3 minute! Naručite Gorenje kuhalo turske kave na Net.hr WebShop-u, po cijeni od samo 599 kn jer uz posebnu ponudu za Net.hr čitatelje možete uštedjeti 100 kn.

>> ZA NARUDŽBU KLIKNITE OVDJE ili nas nazovite na broj 095/5630-928.

Naručeni proizvod stiže na vašu adresu u roku od jednog do tri radna dana na području cijele hrvatske, osigurajte svoj popust već danas!

Povratak na Net.hr