promo

Ulola Diabetica – idealna njega za osobe osjetljive kože i dijabetičare

Ususret Svjetskom danu dijabetesa kojeg obilježavamo 14. studenog, predstavljamo  vam prvu specijaliziranu liniju za osobe koje boluju od šećerne bolesti, ali i liniju koju su s oduševljenjem prihvatile osobe nježne, osjetljive ili suhe kože kao i ljubitelji 100 % prirodne kozmetike.

ULOLA Diabetica sadrži nekoliko proizvoda koje ćemo predstaviti u nastavku (kreme, sapuni i maslac), a nastala je korištenjem visokokvalitetnih sastojaka i sirovina te biranom recepturom.

Svi ULOLA proizvodi su:

  • prirodnog porijekla
  • nisu testirani na životinjama
  • ne sadrže paraben
  • konzervirani su prirodnim konzervansom.

OSJETLJIVA KOŽA I KOŽA DIJABETIČARA

Kožu možemo i dodatno isušiti korištenjem raznih preparata, a kod dijabetičara taj problem je još i naglašeniji. Tvrda voda, poremećaj cirkulacije kao i smanjen rad lojnica i znojnica kod oboljelih od dijabetesa nameće potrebu za specifičnom svakodnevnom njegom kože i noktiju, no iako je riječ o vrlo ozbiljnoj bolesti, šećerna bolest može se izvanredno držati pod kontrolom adekvatnim higijensko-dijetetskim mjerama.

Jedno od rješenja za kožu dijabetičara, kao i osoba koje trebaju dodatnu njegu za svoju osjetljivu kožu, svakako je korištenje ULOLA Diabetice.

U formuliranju ove linije misao vodilja bila je da se korištenjem visokokvalitetnih sastojaka i sirovina te biranom recepturom omogući pravilna njega kože i noktiju. Tako se za izradu koriste:  hladnoprešana biljna ulja i macerati – nevena, shea maslac, kemotipizirana eterična ulja, kao i niz drugih djelatnih tvari poput  npr.E vitamina.

ULOLA DIABETICA

Ulola kremasti sapun s medom i propolisom (pH 5,5) nježno uklanja nečistoće na koži te zahvaljujući sadržaju meda, propolisa, kokosovog i maslinovog ulja omekšava hrapavu kožu, priječi sušenje kod pranja naročito tvrdim vodama i djeluje blago antiseptično.

 

Ulola diabetica maslac za tijelo blagotvorno djeluje na suhu i izrazito suhu kožu tijela, štiti i omekšava hrapavu kožu te pruža osjećaj ugode. Eterična ulja kadulje i limuna djeluju blago antiseptično, a macerat nevena sprečava nadraženost i crvenilo kože.

 

Ulola hranjiva krema za ruke i nokte njeguje, omekšava te hidratizira i uspostavlja ravnotežu vlažnosti kože ruku te hrani nokte, a to je naročito važno dolaskom hladnog vremena. Sastojak Soluvit richter sadržava vitamine A i E, vitamine B-skupine, inozitol i ekstrakt divljeg kestena, dobar je ovlaživač te pospješuje prokrvljenost kože.

 

Kod dijabetičara su stopala ta na koja treba obratiti izrazitu pozornost, kako zbog promjena na krvnim žilama tako i zbog oštećenja okrajina živaca.

 

Hranjiva krema za stopala za suhu i izrazito suhu prhutavu kožu stopala. Potiče regeneraciju i popravlja strukturu kože te se lako upija. Eterično ulje cedra pospješuje prokrvljenost te otklanja osjećaj umornih nogu i stopala, dok eterično ulje limuna djeluje blago antiseptično.

NJEGA TIJELA OSOBA  OSJETLJIVE I SUHE KOŽE

Vjerojatno ovo već znate, ali nikad nije zgorega napomenuti. Imate li problem suhe i osjetljive kože, ne tuširajte se vrućom vodom, a u kadi se ne zadržavajte duže od 10 minuta i kožu perite BLAGIM PRIRODNIM sapunima koji ne isušuju. Ne trljajte ručnikom tijelo već lagano tapkajte i upijate vodu s tijela, ali nastojte sve dobro osušiti, pogotovo kožu između prstiju. Zavalite se pred TV ili uz dobru knjigu te dopustite stopalima da dobro upiju kremu (ipak je riječ o hranjivoj kremi).

Iznenadite se rezulatom!

NAPOMENA: proizvodi su pakirani u ambalažu prehrambene kvalitete koja zadovoljava najviše standarde zadržavanja svježine i kakvoće kozmetike, što je važno za očuvanje prirodnih sastojaka proizvoda.

www.ulola.hr

Povratak na Net.hr