WEBSHOP.NET.HR

Ubrzajte metabolizam i skinite višak kilograma uz BodyBurner PRO!

Mnogi se vesele dolasku toplijeg vremena, no ipak, previše je onih koji razmišljaju samo o tome kako preživjeti ljeto s viškom kilograma.

Kako obući haljinu koju smo tako ponosno nosili još prošlo ljeto i kako se osjećati dobro na plaži, samo su neka od pitanja koje nas muče, a sve zbog kilograma koji su se tako brzo nakupili, a čini se nemogućim riješiti ih se.

No, mršavljenje ne mora biti dugotrajan i mukotrpan proces!

Osim što možemo utjecati na prehranu i fizičku aktivnost, možemo si pomoći i ubrzati proces, koristeći neke od sastojaka za ubrzavanje metabolizma i topljenje masnih naslaga.

Riješite se masnih naslaga uz inovativnu formulu BodyBurner PRO kapsula i spremni dočekajte ljeto!

BodyBurner PRO sa svojih petnaest aktivnih sastojaka i sa samo dvije kaspule dnevno ubrzava metabolizam te efikasno potiče mršavljenje.

BodyBurner PRO sadrži neke od najkvalitetnijh sastojaka za topljenje masnih naslaga, koji će pomoći ubrzati metabolizam bez potrebe za rigoroznim dijetama.

Garcinia Cambogia, linolenska kiselina (CLA), ekstrakt zelenog čaja te L-karnitin, glavni su sastojci BodyBurner PRO formule te uz krom pikolinat, cink i biotin doprinose normalnom metabolizmu makronutrijenata.

Za dodatnu učinkovitost i sinergiju tu su još i vitamini B2, B6, B12, D3 te esencijalne aminokiseline L-metionin i L-lizin.

Vitamini B doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom funkcioniranju živčanog sustava dok vitamin D3 doprinosi održavanju normalne funkcije mišića i normalnih kostiju.

Krom osim što doprinosi metabolizmu makronutrijenata, dodatno pomaže i održavanju normalne razine šećera u krvi.

BodyBurner PRO preporučuje se svim osobama koje žele aktivno ubrzati vlastiti metabolizam jer se primjenjuje i kao potpora procesu razgradnje makronutrijenata (masti, ugljikohidrata, bjelančevina) u tijelu.

Korištenjem BodyBurner PRO kapsula, potiče se proces termogeneze kojim se masno tkivo pretvara u energiju, uz povećanu potrošnju kalorija te ubrzano sagorijevanje masnoća.

Ovu jedinstvenu formula za tjelesnu vitalnost  i poticanje metabolizma proizvodi hrvatska tvrtka Luminus mod d.o.o. pod brandom Hug Your Life u strogo kontroliranim i certificiranim uvjetima prateći HACCP i ISO standarde, a pažljivo balansirani sastojci su visoko koncentrirani, standardizirani i certificirani kako bi osigurali željene rezultate.

Naručite BodyBurner PRO na Net.hr WebShop-u uz 20% POPUSTA!

BodyBurner PRO je visoko kvalitetan dodatak prehrani jer snažno utječe na ubrzanje metabolizma, a djeluje konstantno, kod vježbanja, ali i u mirovanju.

Sadrži neke od najpoznatijih sastojaka za ubrzanje metabolizma i topljenje masnih naslaga, bez potrebe za rigoroznim dijetama!

Naručite BodyBurner PRO na Net.hr WebShopu i pokažite se u najboljem izdanju ovog ljeta!

>> ZA NARUDŽBU KLIKNITE OVDJE

Naručeni proizvod stići će na Vašu adresu u roku od jednog do tri radna dana na području cijele Hrvatske, a možete ga naručiti i pozivom na broj 095/5630-928.

Povratak na Net.hr