WEBSHOP.NET.HR

Otopite masne naslage uz LCLT i pokažite zanosnu figuru ovog ljeta

Ako ste ove godine odlučili svoje tijelo dovesti u formu i riješiti se svih onih loših prehrambenih navika, čestitamo! Donijeli ste jednu od najboljih odluka u vašem životu.

No, lakše je donijeti takvu odluku nego ju provesti, a čak i kada se napokon pokrenete, prepreka će biti, a nekima nećete moći odoljeti.

Zdrava prehrana i tjelovježba mogu zaista dovesti do rezultata, no nažalost, još uvijek u velikom broju slučajeva ti rezultati su osrednji. Razloga je mnogo, a uglavnom je to jer posegnemo za kojim kolačićem više, jednostavno imamo spor metabolizam ili pak na treningu zbog umora ne uspijevamo dati sve od sebe.

To su neke od prepreka koje će vas snaći, no nemojte očajavati – to se događa svima koji su krenuli na sličan put. Ipak, postoje načini da svoje tijelo motiviramo na gubitak kilograma, a najbolji je svakako u obliku dodataka prehrani, koji nam daju tu potrebnu energiju i ubrzavaju metabolizam.

L-Carnitine L-Tartrate – Najbolji dodatak za gubitak masnih naslaga i podizanje energije

L-Carnitine je prirodni dodatak prehrani te se on prirodno nalazi u našem organizmu, a proizvode ga jetra i bubrezi. On pomaže pretvaranju masti u energiju, što nas čini energičnijima, a također je odgovoran za smanjenje osjećaja gladi te poboljšanje tjelesne funkcije i koncentracije.

L-Carnitine je dodatak mnogim proizvodima za mršavljenje, a svakako najkvalitetniji je čisti te u tekućem obliku.

Sci-Muscle LCLT, je čisti L-Carnitine L-Tartrate, s dodanim dehidriranim kofeinom, u tekućem obliku. Sci-Muscle LCLT povećava broj, gustoću i aktivnost androgenih receptora te je neophodan za oporavak i održavanje broja androgenih receptora.

LCLT idealan je izbor onima koji žele pojačati proces sagorijevanja masnog tkiva, smanjiti osjećaj gladi i poboljšati proizvodnju energije.

Također, LCLT je odgovoran za bolju oksigenaciju te smanjuje oštećenja mišića i ubrzava mišićni oporavak i regeneraciju.

Najvažnije, LCLT ne sadrži aspartam niti štetne GMO sastojke, što ga čini pravim osvježenjem na tržištu suplemenata.

Naručite Sci-Muscle LCLT na Net.hr WebShop-u i izgubite tvrdokorne masne naslage!

Uz LCLT mršavljenje postaje vrlo lako jer ovaj proizvod djeluje na ono najbitnije – sagorijevanje masnih naslaga, smanjenje osjećaja gladi te razinu energije.

LCLT pomoći će vam da savladate sve prepreke koje proces mršavljenja donosi.

Naručite LCLT po cijeni od 180 kn i riješite se svih suvišnih kilograma do ljeta!

>> ZA NARUDŽBU KLIKNITE OVDJE

Naručeni proizvod stići će na Vašu adresu u roku od jednog do tri radna dana na području cijele Hrvatske, a možete ga naručiti i pozivom na broj 095/5630-928.

Povratak na Net.hr