WEBSHOP.NET.HR

Napravite domaći jogurt za osvježenje, hidrataciju i zdravlje uz Gorenje Aparat za izradu jogurta

Ljetne vrućine sve više uzimaju maha, a pretjerano znojenje može dovesti do opasne dehidracije organizma i gubitka potrebnih minerala. Upravo kod ovih problema, pomoći će vam domaći jogurt – ukusan obrok koji će pomoći nadomjestiti vodu u organizmu, a ujedno vas rashladiti!

Jogurt se, uz običnu vodu, smatra odličnim rješenjem kada je u pitanju gubitak vode ili mogućnost dehidracije organizma. Od njega pak možete izrađivati domaći sladoled, osvježavajući smoothie/frape te pripremiti ukusnu voćnu salatu.

Domaći jogurt također ima mnoge prednosti, od kojih je glavna ta da se za njegovu izradu koristi kvalitetno mlijeko. Kada svoj jogurt izrađujete kod kuće, sigurni ste u sve sastojke i njihove nutritivne vrijednosti.

Kako biste uživali u blagodatima zdrave i domaće prehrane, predstavljamo vam Gorenje Aparat za pripremu jogurta koji također štedi vrijeme i smanjuje nered prilikom izrade.

Domaći jogurt – kremasto osvježenje i ušteda za kućni budžet

 

Ako niste ljubitelj kupovnih jogurta, važno je znati kako se domaći jogurt uvelike razlikuje od onih koje možete pronaći na policama odjela mliječnih proizvoda. Prije svega, domaći jogurt sadrži veće količine jogurtnih kultura, više proteina i definitivno manje konzervansa.

Okus mu je puniji, a cijena mnogo jeftinija od kupovnih jogurta. Izradom vlastitog jogurta tako unosite kvalitetne namirnice, a učinak je još bolji ako kupujete prirodno domaće mlijeko.

Jogurt je odlična namirnica kojom se tijekom ljeta možemo rashladiti i obnoviti zalihe vode u organizmu. Osobe na dijeti ili posebnom režimu prehrane također mogu zamijeniti večernji obrok jogurtom koji će brzo zasititi glad uz malu količinu kalorija.

Domaći jogurt podržava zdravlje cijelog organizma i uvelike pridonosi zdravoj probavi. Dobre bakterije iz jogurta (koje nastanjuju i naš probavni sustav) pomoći će spriječiti bolesti i održati nas zdravima dugi niz godina.

Naručite Gorenje Aparat za izradu jogurta na Net.hr WebShop-u i uživajte u domaćem jogurtu svakoga dana

 

Izrada domaćeg jogurta vrlo je jednostavna, dok je aparat za jogurt odlično rješenje za zaposlene osobe jer se cijeli proces odvija u jednoj posudi aparata te se uvelike smanjuje nered u kuhinji.

Sve što trebate kako biste napravili ukusan i zdrav jogurt za cijelu obitelj jest staviti sastojke u Aparat za jogurt te ga uključiti pritiskom gumba. Dok se vaš jogurt priprema, možete obavljati svoje poslove te kasnije uživati u vlastitom proizvodu.

Uštedite svoje vrijeme i novac te uživajte u dobrobitima zdrave prehrane svakoga dana. Naručite Gorenje Aparat za pripremu jogurta na Net.hr WebShop-u po cijeni od samo 149 kn!

 

>> ZA NARUDŽBU KLIKNITE OVDJE

 

Naručeni proizvod stići će na Vašu adresu u roku od jednog do tri radna dana na području cijele Hrvatske, a možete ga naručiti i pozivom na broj 095/5630-928.

 

Povratak na Net.hr