PROMO

Napokon! Otkriven je izvanredan trik za mršavljenje koji zaista djeluje!

Poslovna tajnica Lana (36) otkriva nevjerojatan trik koji joj je pomogao da u kratkom razdoblju skine višak kilograma. Pročitajte intervju s Lanom i saznajte gdje možete dobiti savjete nutricionista za gubitak kilograma!

 

– Lana, recite nam nešto o sebi. Kakva ste iskustva prije imali s mršavljenjem?

– Prije deset godina nisam znala ni što je višak kilograma.  Nisam bila mršava kao manekenka, ali nitko ne bi rekao ni da sam debela. No u posljednjih nekoliko godina počela sam dobivati kilograme i osjećati se sve lošije. Malo po malo, prešla sam s veličine 38 na 42. Pokušavala sam držati dijete o kojima sam čitala u časopisima, ali nisam postigla ništa, samo sam gubila vrijeme i živce. Već sam se pomirila s činjenicom da ne mogu smršavjeti nakon 35. godine.

 

– Kako ste odlučili iskušati štokholmsku dijetu?

– Moja suradnica prva je kupila štokholmsku dijetu. Kada mi je to rekla, bila sam skeptična. A onda, vidjela sam kako je izgubila 7 kilograma. Taj rezultat i ja sam htjela postići! Ispunila sam test o težini i naručila plan dijete i za sebe.

 

– Uz koji ste trik uspjeli smršavjeti?

– Radi se o tome da nije važno samo što jedete, nego i u kojim intervalima jedete te u kojim kombinacijama. Neku hranu ne treba jesti samu. Čokoladu, na primjer! Ako ju jedete samu, sve će se pretvoriti u masnoće i brzo ćete se udebljati. Ali uz namirnice koje ubrzavaju metabolizam, možete uživati u slatkišima bez brige. Kad je metabolizam brži, masti se brže troše, pa ružne naslage oko trbuha ne mogu rasti. Trik je jesti prave kombinacije hrane! Držala sam se toga pravila i skinula pet kilograma do kraja tjedna.

 

– Što biste savjetovali drugima koji također žele smršavjeti?

– Ako niste sigurni trebate li uopće smršavjeti, skinite odjeću i samo u donjem rublju stanite pred zrcalo na dnevnom svjetlu. Ako ste zadovoljni onime što vidite, čestitam! Ako niste, preporučila bih da zatražite prilagođeni plan dijete. Dobit ćete jedinstvenu priliku da napokon budete mršavi! Riješite se prekomjerne težine uz personalizirani plan ishrane!

 

StockholmHealth.com jedinstven je način gubitka kilograma, a sada je dostupan i u Hrvatskoj! Rezultati su vidljivi za sedam dana, bez vježbanja, izgladnjivanja i tableta za mršavljenje. Metoda se temelji na individualnom sedmodnevnom planu gubitka kilograma koji se oblikuje posebno za svakog korisnika. Tijekom sudjelovanja u programu gubitka kilograma korisnici mogu dobiti besplatne savjete o mršavljenju i prehrani od nutricionista na stranici StockholmHealth.com.

 

Kliknite ovdje – StockholmHealth.com – i izradite svoj individualni plan mršavljenja!

Povratak na Net.hr