WEBSHOP.NET.HR

Izgradite mišićnu masu i povećajte snagu uz Epic Mass XXL flastere – UZ ČAK 50% POPUSTA!

Aktivno se bavite sportom i odlazite u teretanu, ali nikako da postignete mišiće kakve ste željeli? Vaš glavni cilj je smanjili postotak masti u tijelu? Imamo rješenje..

Svi koji redovito vježbaju u jednom trenutku se nađu pred onih zadnjih par kilograma koje je najteže skinuti. Imate osjećaj da ste lakše trenirali i brže se doveli u formu prvih nekoliko mjeseci, dok sada trenirate dvostruko više, a promjene se sve teže primjećuju?

Ne trebate biti obeshrabreni jer vam predstavljamo Epic Mass XXL flastere za izgradnju mišićne mase uz koje ćete za tren izgledati onako kako ste oduvijek željeli.

Epic Mass XXL flasteri za izgradnju mišićne mase – učinkovito smanjuju masnoće, povećavaju izdržljivost i snagu

Poznato je da naše tijelo najbolje upija tvari putem kože, zbog čega su osmišljeni Epic Mass flasteri koji će vam omogućiti da što efikasnije i brže iskoristite njihove aktivne sastojke L-arginin i L-lizin.

Osim što ćete brže izgraditi mišićnu masu i smanjiti postotak masnoće u tijelu, uz Epic Mass XXL flastere povećat ćete izdržljivost kako biste treninge mogli nesmetano odrađivati.

Spoj moderne tehnologije i moćnih sastojaka donosi brze rezultate na maksimalno siguran i bezbolan način. Tako se za najbolje rezultate preporučuje kombinacija intenzivnih programa vježbanja i Epic Mass flastera, za koje je dokazano da nemaju nikakvih nuspojava.

Epic Mass XXL flasteri omogućuju:

  • Brži oporavak nakon vježbanja
  • Povećanu izdržljivost
  • Manju iscrpljenost
  • Rast mišića
  • Gubitak tjelesne masnoće
  • Povećanu snagu

Naručite Epic Mass XXL flastere za izgradnju mišićne mase na Net.hr WebShop-u uz čak 50% popusta!

 

Epic Mass XXL flasteri svojim aktivnim sastojcima potiču otapanje masnih naslaga i dramatično utječu na dobivanje mišićne mase i snage. Formulirani na bazi L-arginina i L-lizina, flasteri su u potpunosti sigurni za uporabu.

Skratite vrijeme koje vam je potrebno da postignete očaravajuće rezultate i osjetite promjenu već u prvom tjednu korištenja!

DANAŠNJA AKCIJA za čitatelje Net.hr-a: Naručite flastere odmah po odličnoj cijeni od samo 299 kn za 30 dana korištenja. TIme ćete uštedjeti čak 50% od pune cijene proizvoda!

>> ZA NARUDŽBU KLIKNITE OVDJE

Naručeni proizvod stići će na Vašu adresu u roku od jednog do tri radna dana na području cijele Hrvatske, a možete ga naručiti i pozivom na broj 095/7481-538

Povratak na Net.hr