webshop.net.hr

Izbrišite godine s lica i obnovite izgled kože uz Kolagen napitak!

Bore su normalna posljedica starenja, no jeste li znali da brže nastaju upravo jer vam nedostaje ove tvari u organizmu? Dnevna doza kolagena je ključna za održavanje zdrave kože i život bez uranjenih bora!

Godine čine svoje, a s njima opada razina vlage, kolagena i elastina u koži, glavnih sastojaka koji drže sve na mjestu. Nažalost, utjecaj gravitacije i manjak aktivnih tvari u koži uzrokuju bore, fine linije i općenito opuštanje kože.

Iako se za zrelu dob kaže da je najbolja te da smo u njoj najmudriji, voljeli bismo izbrisati tu mudrost s lica i sakriti godine stjecanja životnog iskustva. Srećom, danas je farmakologija toliko napredovala da nam se nude mnoga rješenja protiv bora. Najbolji način za djelovanje protiv bora je svakako iznutra jer organizmu moramo pružiti potrebne tvari za održanje zdrave i mladolike kože.

Upravo zato vam predstavljamo Pharmatol Kolagen napitak za nadomještanje kolagena i ostalih nutrijenata potrebnih za očuvanje mladolikog izgleda! Brzo izbrišite godine s lica i spriječite nastanak novih bora s ovim jednostavnim dodatkom prehrani.

Zdravlje i ljepota dolaze iznutra, pogotovo uz dnevnu dozu kolagena i hijaluronske kiseline

Kolagen i hijaluronska kiselina prirodno se nalaze u organizmu, a sinergijski djeluju protiv starenja uz još mnoge aktivne tvari. Kako starimo, njihova razina opada i naša koža gubi na kvaliteti. Počinju se javljati prve bore i fine linije koje se s godinama produbljuju te za sobom stvaraju nove bore.

Kolagen je najzastupljeniji protein u našem tijelu, a koži daje oblik, potporu i čvrstoću. Zbog opadanja njegove razine u organizmu, poželjno ga je dodatno unijeti u organizam putem dodataka prehrani.

Proizvodi za nanošenje na kožu su nažalost neefektivni jer su te molekule kolagena prevelike kako bi prodirale u dublje slojeve kože. Dostatna razina kolagena u organizmu spriječit će lomljenje kose, stanjivanje kože i njenu dehidraciju. Osim za djelovanje na ljepotu, kolagen je ključan i kod održavanja zdravlja zglobova, ligamenata i kostiju.

Hijaluronska kiselina je također prijeko potrebna za održavanje lijepog izgleda cijelog tijela, a njena glavna sposobnost je da zadržava veliku količinu vode (čak do 1000 puta veću od sebe). Zaslužna je za elastičnost i hidrataciju kože te je neophodna pri sprječavanju nastanka bora i finih linija.

Naručite Pharmatol Kolagen napitak na Net.hr WebShop-u po promotivnoj cijeni i obnovite kožu!

 

Kolagen napitak iz Pharmatola klinički dokazano povećava elastičnost i fleksibilnost kože te smanjuje vidljivost bora tijekom prvih mjesec dana korištenja. Zbog visoke bioraspoloživosti i brze apsorpcije, ovaj 100% prirodni izvor kolagena doprinosi ljepoti kože djelujući iznutra.

Dodatak hijaluronske kiseline i vitamina C također pomažu održati vlažnost i glatkoću kože, te se u organizmu potiče sinteza kolagena. Antioksidativno djelovanje potiče normalnu funkciju kože i sprječava nastanak novih bora i finih linija.

Kolagen napitak (500 ml) iz Pharmatola pomoći će vam održati kožu mladolikom, kosu sjajnom te nokte čvrstima. Naručite proizvod na Net.hr WebShop-u po izuzetnoj cijeni od samo 129 kn i uložite u svoj izgled već danas.

 

>> ZA NARUDŽBU KLIKNITE OVDJE

 

Naručeni proizvod stiže na Vašu adresu u roku od jednog do tri radna dana, na području cijele Hrvatske. Narudžbu možete izvršiti i pozivom na broj 095/5630-928.

VitaAge Collagen Napitak i Ampule kolagena za ljepotu koja počinje iznutra

 

VitaAge linija dodataka prehrani s kolagenom je vaš novi korak do ljepote koja traje! Kolagen napitak sadrži karakteristike snažnog antioksidansa te štiti vašu kožu od slobodnih radikala i vanjskih utjecaja. Pomaže vam poboljšati stanje čitavog organizma i k tome pomladiti kožu.

Naručite VitaAge Kolagen napitak na Net.hr WebShop-u i osigurajte svoju dnevnu dozu sastojaka za mladolik izgled. Proizvod na vašu adresu stiže već u roku od jednog do tri radna dana, po cijeni od 239 kn. Počnite ulagati u svoju kožu i zagladite bore unutar 30 – 60 dana!

 

>> NARUČITE OVDJE

 

Uz Ampule s kolagenom osjećat ćete se pomlađeno i prirodno obnoviti kožu. Poput eliksira ispunjenog vitalnim sastojcima, ugodnog je okusa i vašem tijelu pruža nutrijente potrebne za besprijekoran izgled kože što dulje.

Lako probavljiv kolagen te brojni vitamini i minerali donose svakoj stanici vaše kože idealnu njegu. Pomažu zagladiti postojeće bore i spriječiti nastanak novih nepravilnosti ili opuštanja kože.

VitaAge Collagen Ampule naručite po odličnoj cijeni od samo 169 kn na Net.hr WebShop-u te održite kvalitetu svoje kože, kose i noktiju. Spriječite prerano starenje i očekujte brze rezultate! Za narudžbu kliknite OVDJE.

Povratak na Net.hr