PROMO

Zašto je tako važno da nahranite svoje zglobove?

Kolagen je jedna od najvažnijih bjelančevina u našem tijelu. Jeste li znali da kolagen predstavlja čak 90 % organske koštane mase? Kolagenska vlakna također su osnovni element hrskavice, a njihov je zadatak osigurati pokretljivost zglobova.

S godinama se količina kolagena u tijelu smanjuje

Kolagen je glavni sastojak svih tjelesnih ligamenata i hrskavice. Kolagen tkivu daje oblik, snagu, čvrstoću i potpora je za zglobove i kosti. Starenje zglobova počinje već oko 25. godine života kad se proizvodnja kolagena počinje postepeno usporavati. Tako s godinama te čestim i dugotrajnim opterećenjima može doći do problema sa zglobovima, kostima, odnosno do preranog trošenja zglobne hrskavice.

Zdrav način života, prehrana i redovita tjelesna aktivnost inače imaju pozitivne učinke, ali ne zamjenjuju nedostatak kolagena u organizmu, odnosno povećanu potrebu za njim. Zato je preporučljivo da ga u svoje tijelo unosite prehranom.

Jela naših baka za čvršće kosti i pokretljive zglobove

Jeftini način kako poboljšati stanje kostiju i zglobova jest konzumacija jednostavnih jela kao što su kokošja juha, juha od goveđih ili janjećih kostiju kosti i riblja juha.

Kokošju juhu pripremite od kostiju i drugih ostataka piletine koje zajedno s povrćem na maloj vatri kuhate cijeli dan. Juhu zatim procijedite te čuvate u staklenkama u hladnjaku do tjedan dana, a možete je i zamrznuti. Za juhu možete upotrijebiti i goveđe ili janjeće kosti, a najbolji su bataci i koštana srž. Treća je mogućnost riblja juha.

Priprema takvih jela, naravno, zahtijeva previše vremena i strpljenja, a potrebno je uspostaviti i dobre odnose s mesarom kako biste dobili kvalitetne sastojke.

Brzo i jednostavno nahranite svoje zglobove kolagenom u kapsulama

Za one kojima nedostaje vremena ili ne mogu pronaći put do kvalitetnih sastojaka izvrsno su rješenje dodaci prehrani s kolagenom. Na taj način možete brzo i jednostavno osigurati dovoljan unos hranjivih tvari koje kosti i zglobove pomažu držati u dobroj kondiciji, odnosno ublažuju bolesti povezane s njima. Koji odabrati?

Priuštite svojim zglobovima samo najbolje!

Na hrvatskom tržištu više je proizvoda koji sadržavaju kolagen koji u našem tijelu ima ključnu ulogu: čuva vezivno tkivo mišića, tetiva, kostiju i hrskavice dovoljno snažno i otporno na opterećenja. Najprimjereniji su proizvodi s kolagenom koji je u prirodnom obliku i nije toplinski obrađen. Njegova je glavna prednost visoka udobnost tijekom uporabe (dovoljne su male doze u obliku kapsule) i povoljna cijena.

Ivica Kostelić

Ivica Kostelić, hrvatski skijaš preporučuje Swiss Blanc Divokozu za zglobove

»Jedna kapsula Swiss Blanc Divokoze na dan opskrbljuje moje zglobove najboljim što im je potrebno!«

„Swiss Blanc Divokoza vrhunski je proizvod koji služi za zdravlje zglobova. To je, kako bih rekao, nešto oko čega se stalno vrti moja karijera jer sam imao puno ozljeda koljena i pokušavam, naravno, na sve načine pomoći tim koljenima. Swiss Blanc Divokoza jedan je od najvažnijih dodataka prehrani koji pomaže hrskavici u koljenu i mislim da je jedan od ključnih suplemenata za mene, upravo zato što imam toliko problema s koljenima.“

Video izjava – Ivica Kostelić, hrvatski skijaš

 

Idealan sastav nudi hit u Europi – Swiss Blanc DIVOKOZA®

U Swiss Blanc DIVOKOZI® upotrijebljeni su kolageni robne marke NCI® i NCII® koja osigurava najvišu čistoću i izvor tvari te predstavlja vrhunski tzv. prirodni kolagen u svojem prirodnom obliku trostruke spirale. Time se Swiss Blanc Divokoza razlikuje od većine kolagenskih proizvoda na tržištu!

Swiss Blanc DIVOKOZA® 100% prirodni kolagen nove generacije sadržava:

  • Kolagen NC I® za ligamente, tetive i kosti (16 mg)

Kolagen tipa I prisutan je u ligamentima, tetivama i kostima gdje stvara jaka vlaknasta tkiva jer ligamenti i tetive moraju prenijeti jako zatezanje. Prisutan je i u koži.

  • Kolagen NC II® posebno za zglobnu hrskavicu (20 µg)

Kolagen tipa II nalazi se u hrskavici gdje stvara guste mreže od tankih vlakana jer je hrskavica izložena pritisku sa svih strana.

  • Vitamin C za pravilno stvaranje kolagena u tijelu (20 mg)

Dovoljna je samo 1 kapsula Swiss Blanc DIVOKOZE® na dan koja je oblikovana tako da se uzima jednostavno!

Vrhunski švicarski proizvod – više od milijun prodanih proizvoda u Europi

Dobivanje izvornog kolagena iz prirodnih izvora zahtijeva komplicirani tehnološki proces, ali i posebno ekonomičan način u njegovoj integraciji do završnog proizvoda u obliku kapsula. Swiss Blanc DIVOKOZA® za zglobove zato je proizvedena u poznatoj švicarskoj farmaceutskoj tvornici koja taj način osigurava na najvišoj razini.

 

Pridružite se više tisuća zadovoljnih korisnika u Europi koji su već isprobali Swiss Blanc DIVOKOZU®. Tako si sad i u Hrvatskoj možete osigurati vrhunsku kvalitetu za povoljnu cijenu – savršena potpora za vaše zglobove već za 3,77 kn na dan. U kombinaciji s odgovarajućom vježbom i zdravom prehranom „Divokoza“ će vam donijeti veselje prilikom svakog skoka.

 

TESTIRAJTE 30-dnevni BESPLATNI* program za zglobove, hrskavice i kosti!

(*Plaćate samo poštarinu 14,97 kn.)

Swiss Blanc DIVOKOZU® dobit ćete na svoju adresu samo izravno od proizvođača Swiss Blanc GmbH. Možete naručiti na našoj internetskoj stranici www.divokoza.hr ili nas već danas nazvati na besplatan telefonski broj 0800 66 96.

Povratak na Net.hr