PROMO

Westgate od sada i na Instagramu!

Westgate Shopping City se pridružio Instagramu, jednom od najpopularnijih društvenih mreža na svijetu. Svoj omiljeni shopping centar sada možete pratiti na Instagramu @westgateshoppingcity, te tako uvijek biti obaviješteni o najbitnijim događajima i trendovima u nadolazećim mjesecima. U tijeku je i Westgate Instagram natječaj u kojemu možete osvojiti vrijedno noćenje u hotelu Sol Garden Istra!

U današnje vrijeme većini ljudi je gotovo nezamislivo da nisu prisutni na društvenim mrežama, jer tamo mogu dobiti najnovije vijesti, podijeliti svoje fotografije i razmišljanja s prijateljima, te pratiti neke od najvećih svjetskih zvijezda i brandova. S obzirom da je Westgate uvijek u koraku s trendovima, pridružio se popularnoj društvenoj mreži Instagramu kako bi mogao biti stalno u kontaktu sa svojim fanovima.

Westgate će na svom Instagram profilu održavati i razne natječaje na kojima možete osvojiti brojne vrijedne nagrade. Od 25. siječnja do 9. veljače je u tijeku natječaj u kojemu možete osvojiti noćenje u hotelu Sol Garden Istra u Umagu, a sve što trebate učiniti je uslikati selfie s voljenom osobom, napisati ispod slike kratki opis te osobe te upotrijebiti hashtagove #wellnessmoments, #valentinovo i #westgateshoppingcity.

Pratite nas na Instagramu te dodatno obogatite svoje shopping iskustvo u najvećem trgovačkom centru u Hrvatskoj. Westgate je dom 240 trgovina u kojima ćete pronaći čak 700 najpoznatijih domaćih i stranih brendova te se možete opustiti i uz vrhunsku gastronomsku ponudu. Vidimo se u Westgateu!

Povratak na Net.hr