PROMO

Vodimo vas u Lisinski: Nabacite masku i isprobajte Sašine krafne

Vrijeme karnevala uvijek je dobra inspiracija, naročito za stvaranje osebujnih recepta. Zvijezda showa „Tvoje lice zvuči poznato“ Saša Lozar ispekao je najsočnije krafne prema Podravkinom receptu i pretočio ih u kreativan video od kojeg će vam poteći sline, garantiramo!

Saša je ovaj „bullet proof“ recept isprobao, a to isto možete i vi ove subote. U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom u 20 sati sprema se najveći karnevalski spektakl pod nazivom „Lisinski pleše pod maskama“, a Podravka će se kao partner projekta uključiti dijeljenjem čak 600 krafni. Posjetitelji će prigodnim donacijama za krafne moći pomoći „Fondu za stipendiranje Gordan Čačić“ Rotary kluba Zagreb, a prikupljenim sredstvima stipendirat će se nova generacija izvrsnih učenika slabijeg imovinskog stanja.

U predvorju dvorane zabavljat će vas žongleri, trbušne plesačice, akrobati i gatare, tu će biti i izrađivači maski te crtači ukrasa po tijelu.

Za glavni glazbeni program zaduženi su Maja Šuput i Saša Lozar te DJ Marek, plesna škola “Zuzana”, cirkuska skupina Cirkorama i drugi. Birat će se i najbolja maska, a pobjednici mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Sve ovo dovoljan je razlog da poželite otići u Lisinski i barem na jednu noć budete netko drugi. Net.hr i Podravka to vam mogu i omogućiti – prvih 5 čitatelja koji pošalju svoje ime i prezime uz rečenicu “Želim ulaznice za Lisinski pleše pod maskama” na adresu igre@telegram.hr osvojit će po dvije ulaznice za ovo nezaboravno karnevalsko putovanje.

Povratak na Net.hr