ĐIR PO BEOGRADU

Vodič kroz noćni život Beograda: Provod u “Gradu grijeha” se ne propušta!

Iznimno bogat noćni život Beograda, zbog kojeg je srpska metropola dobila čak i nadimak “Grad grijeha”, nadaleko je poznat. Noćni život u ovom gradu definitivno ne zaostaje za mnogo većim i popularnijim svjetskim metropolama, a čak je i najpoznatiji turistički vodič Lonely Planet svojedobno balkansku prijestolnicu lude zabave – Beograd, stavio na prvo mjesto svoje top liste 10 najuzbudljivijih svjetskih gradova za noćni život!

Beograd je već desetljećima grad koji nikad ne spava. U Beogradu noćni život postoji sedam dana u tjednu i bilo koja večer je večer za provod, što grad čini idealnim za brojne turiste željne opuštanja i zabave. Turiste svojim šarmom privlače i sami Beograđani, koji su društveni, otvoreni, opušteni, uvijek spremni za dobar provod…

Jedna od stvari koje Beogradu definitivno ne nedostaju su mjesta za izlaske. Izbor kafana i klubova prevelik je da bismo ih baš sve ovdje naveli, tako da vam pružamo tek opće smjernice kamo se zaputiti i što nikako ne smijete propustiti želite li iskusiti baš sve čari beogradskog noćnog života!

1. Kafane

Beogradske kafane odlično su mjesto za “zagrijavanje” za izlazak uz pivo ili pokoju rundu “nečeg žešćeg”, uživanje u večeri s trubačima koji su jedan od zaštitnih znakova beogradskog noćnog života te sastavni dio tradicije ili pak jutarnji oporavak od izlaska uz šalicu jake kave – jer u Beogradu nije rijetkost da se na posao ili put kuće kreće ravno iz cjelonoćnog izlaska.

2. Splavovi i klubovi

U Beogradu, baš kao i u Lijepoj našoj, u noćni život se kreće u kasnijim satima, tako da klubovi svoja vrata najčešće otvaraju tek iza 23 sata. Nakon što ste se zagrijali u kafanama, na vama je samo da odaberete hoćete li noćni život nastaviti na kopnu ili na vodi. Iako Beograd i “na čvrstom tlu” ima nekoliko iznimno popularnih klubova, oni na splavovima, nerijetko egzotičnih imena, nekako daju posebnu čar beogradskom noćnom životu. Ne samo da su splavovi jedan od zaštitnih znakova Beograda, već su i jedan od glavnih razloga zbog čega je Beograd postao centrom zabave na Balkanu.

3. Boat Party

Zašto bi provod trajao samo noću? Vožnja brodom po Savi i Dunavu odlična je prilika za panoramski razgled grada te nastavak (ili početak) dobrog provoda u prijestolnici zabave. Za one najizdržljivije preporučljivo je party pohod započeti uz poslijepodnevni Boat Party, nastaviti ga u beogradskim kafanama te dočekati iduće jutro na jednom od legendarnih splavova.

Spremi se za ĐIR po Beogradu!

Vrijeme je da i ti tijekom ludog produženog vikenda, od 21. do 23. listopada, osjetiš sve čari beogradskog noćnog života o kojem priča cijeli svijet! Požuri s prijavom za ĐIR po Beogradu i uhvati cijenu od samo 690 kuna po osobi! Ako skupiš ekipu, do 17. listopada te čeka i posebna akcija 5 + 1 GRATIS!

Đir po Beogradu

 

Povratak na Net.hr