PROMO

Test izdržljivosti zubnih krunica: Na zahtjev brojnih pacijenata u Poliklinici ARENA izveli su eksperiment, pogledajte!

Stručni tim Poliklinike ARENA je na kreativan i domišljat način pokušao prezentirati čvrstoću zubnih krunica. U testu je sudjelovao Marko Brusek, dr.med.dent. koji je upotrijebio silu čekića kako bi pokazao kvalitetu zubnih krunica izrađenih u dentalnom laboratoriju Poliklinike ARENA. Prednost ovakvih krunica je čvrstoća te individualna izrada po želji svakog pacijenta. Zubne krunice izrađuju se pomoću CAD/CAM tehnologije koja predstavlja modernu, preciznu i praktičnu metodu izrade protetskih radova.

 

 

Stomatološka poliklinika ARENA jedna je od vodećih zdravstvenih ustanova u Zagrebu, specijalizirana u području parodontologije, implantologije, protetike, ortodoncije, oralne kirurgije i estetske stomatologije. U Poliklinici ARENA izrađuju se odlična protetska rješenja korištenjem CAD/CAM tehnologije i isključivo certificiranih materijala najboljih svjetskih proizvođača. Mogu izraditi individualan protetski rad te jamče kvalitetu, brzinu, preciznost i vrhunsku estetiku svih radova. U to ulaze metal-keramičke i cirkon-keramičke krunice koje ispunjavaju funkcionalne i estetske uvjete te su jednako dobar izbor za rješavanje trajno oštećenih zuba, diskoloracije zuba, a važno je napomenuti kako se mogu trajno fiksirati na izbrušen zub ili zubni implantat. Cijena protetskih radova ovisi o vrsti materijala izrade.

Ako vam nedostaje jedan ili više zubi i imate potrebu za čvrstim protetskim rješenjem, nazovite 01/6542-655 i dogovorite svoj termin u Poliklinici ARENA.

 

Iskoristi priliku i prijavi se na besplatan specijalistički pregled!

 

 

Stomatološka poliklinika ARENA
Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb
Tel: 01/6542-655
Web: http://www.arenapoliklinika.hr
E-mail: info@arenapoliklinika.hr

Povratak na Net.hr