PROMO

TAROT LJUBAVI poznate tarot majstorice i vidovnjakinje Marije koja odgovara na pitanja o ljubavi i vezama

Ime mi je Marija. Treća sam generacija vrhunskih tarot majstora u svojoj obitelji. Tarotom i proricanjem se bavim više od 15.g., a ljudi me prepoznaju kao stručnjaka za ljubavni tarot. 2003.g. završila sam najviši stupanj škole tarota i magije u Seattlu, USA. Pohađala sam mnogobrojna predavanja o magiji i mističnom svijetu nadnaravnog. Osoba sam izražene percepcije i pronicljivosti, a empatija mi dolazi prirodno kao dio moje osobnosti. Već u ranoj mladosti sanjala sam snove ispunjene znakovima i porukama sa drugoga svijeta, a moja majka prva je prepoznala u meni poseban dar i učila me kako ispravno tumačiti simboliku snova.  Sa dugogodišnjim iskustvom moji snovi pretvorili su se u  tzv. budno sanjanje. Povezivanje s Višim silama iskristaliziralo je moje urođene vidovnjačke sposobnosti koje mi omogućuju da stvorim sa sugovornikom energetski krug kojim se međusobno povezujemo sa duhovnim bićima od kojih tražimo odgovore.

 

Kao tarot majstor i vidovnjakinja, najčešće se susrećem sa pitanjima o ljubavi i vezama. Često me klijenti pitaju kada i kako mogu pronaći ljubav, partnera ili muža/ženu. Najčešće se događa da postoje neke unutarnje dileme, blokade ili problemi kod korisnika koji moraju biti nadvladani kako bi bili u stanju ostvariti stabilnu ljubavnu vezu.

 

Saznajte odgovore koje vam nitko drugi ne može ponuditi!

Nagli prekidi veze bez objašnjenja, odlazak od partnera iako ga volite ali ne znate zašto ga napuštate, čudno zaljubljivanje u osobu s kojom nemate ništa zajedničko, ne možete pronaći ljubavnu sreću, partneri vas napuštaju bez očiglednog razloga i dr., su pitanja na koja tarot daje odgovore.

Da li još uvijek sanjate o svojoj pravoj ljubavi ili je ta ljubav već prisutna u vašem životu a da toga niste ni svjesni? Ne znate kako susresti svoju srodnu dušu? Tarot LJUBAVI reći će vam istinu o vašoj sudbini. Saznajte kako sačuvati sreću u vašoj vezi i braku, kako spojiti prekinute veze i kako na vrijeme izbjeći loše ljubavne odluke.

Tarot karte daju određenu simboliku nasumičnim i neočekivanim događajima i situacijama koje se mogu pojaviti u vašem ljubavnom životu. Već samo mali odmak od puta na kojem se nalazite može vam donijeti velike pozitivne promjene. Dovoljno je da nova osoba uđe u vaš život, da riješite nesuglasice s partnerom ili da se jednostavno prepustite ljubavi i sreći.

Moja želja je pokazati vam najkraći i najlakši put da dođete do cilja i ostvarite svoju sreću u ljubavi, steknete sigurnost na materijalnom planu i sačuvate dragocjeno zdravlje.

 

Kontakt gđa.Marija:
 064 600 000

fix 6,99 mob 8,41 kn/min

http://www.tarot-ljubav.com

Aurora u.o.   |   Slave Raškaj 10, Karlovac   |   OIB: 12533330791   |   info: 0992501470 | +18

Povratak na Net.hr