KnockOut Snow Festival

Snježna avantura uz kraljeve dobrog provoda se ne propušta!

Kraljevi dobrog provoda, The Night Express Band, vraćaju se na KnockOut Snow Festival! Sa šesteročlanim bendom iz Istre se publika KnockOut Snow Festivala imala prilike družiti tijekom prva dva izdanja festivala, a za šesti rođendan KnockOuta spremaju do sad najbolji tulum.

The Night Express je tijekom 10 godina postojanja postao poznat po vrhunskim obradama domaćih i stranih hitova te posebnoj atmosferi koja vlada na njihovim koncertima, tako da ih svi rado zovu u goste. U posljednjih nekoliko godina izdali su i nekoliko autorskih skladbi: “Do kraja života”, “Totalno ludilo”, “Ljubavi i pozitive” i “Nova susjeda”.

KnockOut Snow Festival, najveći hrvatski skijaško-glazbeni spektakl koji svake godine okuplja više od 2.000 mladih iz Hrvatske, jedinstveni je spoj skijanja i drugih zimskih radosti (bordanja, sanjkanja, zabavnih aktivnosti na snijegu…) te glazbe.

Ove zime pred tobom su čak 734 kilometra ski staza, jer osim snježnih padina Les Orresa čekaju te i besplatni izleti (prijevoz + ski pass) na dva dodatna vrhunska skijališta – Sestriere (414km staza) & Les Deux Alpes (220km staza).

Sigma, Hladno pivo, S.A.R.S., The Night Express Band i DJ Luca Montecchi samo su neki od izvođača koji će se pobrinuti za nezaboravni provod. Uz noćne koncerte, tu su i dnevni apres ski te večernji street partiji, tako da će svaka minuta ove zimske avanture biti ispunjena nezaboravnim trenucima.

KnockOut Snow Festival te čeka po cijeni od samo 2.590 kuna po osobi, požuri s prijavom dok još ima slobodnih mjesta!

KnockOut Snow Festival 

Povratak na Net.hr