5+1 gratis

Skupi ekipu i putuj na KnockOut Snow Festival besplatno!

Ti i ekipa ste strastveni skijaši ili snowboarderi? Ovo vam je savršena prilika za hvatanje najbolje zimske ponude – ultimativno uživanje na KnockOut Snow Festivalu, koji te čeka po cijeni od samo 2.590 kuna po osobi.

Posebna akcija 5+1 gratis vrijedi za zajedničke prijave šesteročlanih ekipa (18+) koje se prijavljuju na program putovanja “KnockOut Snow Festival “, uz smještaj u apartmanu za šest osoba. Tebe i ekipu u apartmanu čeka i posebno iznenađenje Ožujskog Piva!

KnockOut Snow Festival, najveći hrvatski skijaško-glazbeni spektakl koji svake godine okuplja više od 2.000 mladih iz Hrvatske, jedinstveni je spoj skijanja i drugih zimskih radosti (bordanja, sanjkanja, zabavnih aktivnosti na snijegu…) te glazbe.

Ove zime pred tobom su čak 734 kilometra ski staza, jer osim snježnih padina Les Orresa čekaju te i besplatni izleti (prijevoz + ski pass) na dva dodatna vrhunska skijališta – Sestriere (414km staza) & Les Deux Alpes (220km staza).

Sigma, Hladno Pivo, S.A.R.S., The Night Express Band i DJ Luca Montecchi samo su neki od izvođača koji će se pobrinuti za nezaboravni provod. Uz noćne koncerte, tu su i dnevni apres ski te večernji street partiji, tako da će svaka minuta ove zimske avanture biti ispunjena nezaboravnim trenucima.

Natječaj za kreativce: Ludom fotkom do ludog provoda!

Ako ste ti i tvoja ekipa spremni iskazati nešto kreativnosti i uložiti malo truda, možete sudjelovati i u kreativnom natječaju putem kojeg imate priliku osvojiti gratis putovanje na KnockOut Snow Festival za četiri osobe, uz Ballantine’s poklone iznenađenja.

KnockOut Snow Festival

 

Povratak na Net.hr