PROMO

Najnježnije jutarnje brijanje uz najučinkovitiji brijaći aparat

Nazovimo stvari pravim imenom, neki od nas jesu jutarnji tipovi, a neki nisu… Zar ne?! Biti proaktivan odmah nakon buđenja i nije baš najlakše. Ali ono čega većina nije svjesna je to da u svima nama čuči potencijal da budemo fantastični čak i u jutarnjim satima. Tajna je u našoj jutarnjoj rutini i tome da shvatimo kako je je ona – kada je dobro posložimo – tajna uspješnog dana… pa i uspješnog življenja.

Braun se udružio sa stručnjacima kako bi otkrio znanost na kojoj počiva jutarnja rutina, kao i tajne njezinog uspješnog savladavanja te dodirne točke različitih rutina kod uspješnih muškaraca, sve to kako bi muškarce opremio alatima koji će im pomoći da pronađu najbolju rutinu za sebe.

Braun Series 9, najučinkovitiji je brijaći aparat na svijetu, iznimno nježan, dokazano na 3- dnevnoj bradi u usporedbi s vodećim proizvodima unutar premium razreda*. Sada s titanskom presvlakom trimera koja je otporna i na koroziju, izvanredni rezultati brijanja kombiniraju temeljitost i udobnost za kožu, ne pristajući ni na kakve kompromise. Braun Series 9 jednim potezom podrezuje više dlačica, zahvaljući 10-D prolagodbi konturama, svojom potpuno fleksibilnom glavom i pokretljivim elementima za rezanje dlačica, nježno se prilagođavaju vašoj koži.

Posebno osmišljena brijaća glava s 5 specijaliziranih brijaćih elemenata hvata polegnute dlačice i one koje rastu u različitim smjerovima. Poput svih drugih Braunovih brijaćih aparata i Series 9 kreće se pravocrtno. S njim ne morate dvaput prelaziti preko istog mjesta, a to značajno smanjuje rizik od iritacija kože. Braunova patentirana tehnologija očitava značajke vaše brade i automatski im prilagođava svoj rad. Tamo gdje je brada gušća, aparat odmah snažnije radi, baš tamo gdje to trebate!

Aparati iz Series 9 prikladni su i za suho i za mokro brijanje s vodom ili pak pjenom odnosno gelom koji će olakšati klizanje aparata pa će sve djelovati još glađe na koži. Novo premium postolje za punjenje smanjuje površinu koju brijaći aparat zauzima u kupaonici te osigurava da uvijek bude napunjen. Doživite vrhunsku kvalitetu s njemačkim potpisom i potražite Braunve nove modele iz Series 9-9240s,9260s i 9290cc u Elipso trgovinama ili na web shopu.

*Testirano na 3-dnevnim bradama, u usporedbi s vodećim proizvodima unutar premium razreda. Više detalja potražite na http://www.braun.com/study-results

Doživite vrhunsku kvalitetu s njemačkim potpisom i potražite Braunve nove modele iz Series 9-9240s,9260s i 9290cc u Elipso trgovinama ili na web shopu (klikom na sliku niže).

http://www.ekupi.hr/Content/Search.aspx?qry=25102016&utm_medium=email&utm_campaign=NL_25_10_2016_BT&utm_medium=email&utm_campaign=NL_25_10_2016_BT&utm_content=NL_25_10_2016_BT+CID_3dde1004351a28cf35f46d18af87c6e9&utm_source=Newsletter

Povratak na Net.hr