webshop.net.hr

Naručite Neon Kids GPS pametni sat na Net.hr WebShop-u

Školska godina je počela, a zbog obaveza te izvannastavnih aktivnosti često ne stignemo dovoljno vremena provoditi s djecom. Ne brinite, uz pametne satove za djecu možete biti u kontaktu sa svojim najdražima svakog trenutka.

Djeca su najveće blago koje imamo, no njihov nemiran duh nerijetko ih može dovesti u neprilike, posebice kada je riječ o dogovorenim zonama kretanja. Nagovaranje za odlazak u park, na igralište ili kod prijatelja više ne mora biti stresno ni za vas niti za vaše dijete.

Pametni satovi napravljeni su kako bi vam olakšali život u moderno doba roditeljstva. Osim užurbanog tempa i količine obaveza u kući te na poslu, teško nam je držati korak s dječjim željama i aktivnostima.

Upravo zato, predstavljamo vam rješenje koje omogućuje da u svakom trenutku znate gdje su vaši maleni, kontaktirate ih putem poziva ili poruka te mijenjate planove u tijeku dana. Neon Kids pametni sat za djecu praktičan je i moderno dizajniran pa će ga djeca uvijek imati pri ruci.

Pametni satovi s GPS sustavom za brzo lociranje pružaju samostalnost i sigurnost

Pametni satovi danas omogućuju i pozive na 10 predefiniranih brojeva mobilnih telefona te slanje glasovnih ili tekstovnih poruka. Dijete ćete moći vrlo lako kontaktirati u bilo koje doba, dok vam GPS lociranje putem čak 3 tehnologije brzo određuje gdje se dijete nalazi.

Uz digitalni sat za utvrđivanje vremena, Neon Kids pametni sat omogućuje postavljanje alarma za buđenje ili u vidu podsjetnika. Osim toga, tu je i obavijest o izlasku iz zone sigurnosti koju lako postavljate uz pomoć svog mobilnog telefona te SOS tipka za slučaj opasnosti putem koje vas dijete može doseći u najkraćem roku.

Neon Kids pametni GPS sat omogućuje:

  • Slanje glasovnih poruka
  • Telefonski imenik za do 10 brojeva
  • Alarme za buđenje
  • SOS tipku koja pri pritisku poziva 3 predefinirana broja do javljanja i odmah šalje poruku o lokaciji djeteta
  • Senzor šalje SMS obavijest o skidanju sata s ruke
  • Lokacija uređaja putem GPS, GPRS/GSM i Wi-fi tehnologije
  • Obavijesti o slaboj bateriji uređaja
  • Obavijesti o izlasku iz “zone sigurnosti” (geofence)

Ekran osjetljiv na dodir i moderne boje učinit će ovaj sat ne samo korisnim, nego iznimno privlačnim i zanimljivim djeci te njihovim vršnjacima. Otporan gumeni materijal vanjskog kućišta i remena također osigurava što dulje trajanje i otpornost.

Naručite Neon Kids GPS pametni sat na Net.hr WebShop-u i osigurajte bezbrižne školske dane

 

Mobilni telefoni odlična su stvar, no djeca ih često mogu zaboraviti ili čak izgubiti, a nisu niti tako jeftini da ih poželite kupovati svakih nekoliko mjeseci. Pametni satovi s GPS sustavom odlična su zamjena jer će uvijek biti na ruci vašeg djeteta, obavijestiti vas o skidanju sata i dojaviti lokaciju.

Osigurajte djeci veću samostalnost pri boravku na otvorenom ili odlasku na izvannastavne aktivnosti, a vi budite bez brige jer ćete u svakom trenutku znati gdje se vaša djeca nalaze.

Pametni GPS sat Neon Kids za “Neonske klince” naručite u Net.hr WebShopu po odličnoj cijeni od 849 kn, uz izbor nekoliko simpatičnih boja. Školska godina i posjećivanje prijatelja te igranje u vašoj četvrti više ne mora biti stresno.

 

>> ZA NARUDŽBU KLIKNITE OVDJE

 

Naručeni proizvod stići će na Vašu adresu u roku od jednog do tri radna dana na području cijele Hrvatske, a možete ga naručiti i pozivom na broj 095/5630-928.

Povratak na Net.hr