PROMO

Dani beba, djece i trudnica u Westgateu

Imate djecu ili tek prolazite kroz najslađe razdoblje? Rezervirajte termin od 25. do 27. studenog i posjetite nas u Westgateu na Danima beba, djece i trudnica. Provedite vesele dane s nama na najšarenijem, najslađem i najvećem sajmu u regiji i pogledajte bogatu ponudu čak više od sto izlagača!

Tek očekujete prinovu? I za vas smo pripremili bogat program na kojem ćete moći saznati korisne savjete ukoliko se tek pripremate za ulogu mame ili tate. Posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti tvrtke koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama i djeci. Provjerite naš širok asortiman dječje opreme te moderan, kavlitetan i  funkcionalan dizajn kompletnog baby asortimana.

Ovaj sajam Dani beba, djece i trudnica je jedino mjesto u Hrvatskoj s tolikom ponudom za bebe, djecu i trudnice!

Družite se, uživajte u zabavnom programu, dijelite iskustva s ostalim roditeljima te poslušajte savjete vrhunskih stručnjaka. Očekuju vas veliki popusti pa ne propustite priliku da opremite svog mališana! Neka djetinjstvo vaših najmlađih prođe veselo i bezbrižno!

A znate li da se u Westgateu nalazi najveća dječja igraonica? Posjetite Kid’s world – najveću igraonicu za djecu zatvorenog tipa u Hrvatskoj te priuštite djeci uzbuđenje, igru i zabavu, a vi predahnite uz finu kavicu u jednom od ugodnih kafića Westgatea.

Vidimo se u Westgateu!

Povratak na Net.hr