PROMO

Smoki Friendy – jedan al’ za dvoje

Nastao 1972. godine, Smoki je prvi proizvedeni flips u jugoistočnoj Europi. Originalna receptura je do današnjeg dana ostala tajna uspjeha Smokija.

O popularnosti ovog proizvoda dovoljno govori to da je riječ ,,Smoki,, postala generičko ime kojim se nazivaju proizvodi iz kategorije flipsa, neovisno o proizvođaču.

Smoki obitelj je tijekom godina narasla, osim Smokija tu su sada i Party Pack, Smoki Smokić, Čoko Smoki i Smoki King Size.

Najnovije iznenađenje iz Smokija je Smoki Friendy – idealan za dijeljenje s najboljim prijateljem.

To je i dalje Smoki koji svi već desetljećima volimo, a ovo specijalno duplo pakiranje je spojeno na sredini tako da se uz malo „povuci-potegni“ savršeno dijeli na dva dijela.

A kako bismo dodatno promovirali ovaj zabavni mehanizam, organizirali smo i nagradni natječaj za najbolje prijatelje i pokrenuli internetsku stranicu www.smokifriendy.com. Prijatelji iz cijele regije trebaju se snimiti ili fotografirati kako dijele Smoki Friendy, staviti snimku na internetsku stranicu i mogu osvojiti nagradno novogodišnje putovanje za dvoje u Barcelonu.

Nagradni natječaj traje od 24.10. do 27.11. 2016. godine i svakog tjedna dijelimo po 4 putovanja za dvoje najboljih prijatelja. Na stranici www.smokifriendy.com moguće je glasati za fotografije, snimke ili gifove. Na kraju svakog tjedna 10 snimaka s najviše glasova ulazi u uži izbor, dok finalne pobjednike bira žiri.

Povratak na Net.hr